Üye
onlinede çalışıyormu?Ben çoktandır kullanıyorum. hiçbir sıkıntısı yok hepsi çalışıyor
onlinede çalışıyormu?Ben çoktandır kullanıyorum. hiçbir sıkıntısı yok hepsi çalışıyor
Hilede sadece para hilesi çalışıyor oda 10.000.000 veriyor zaten Num6 tuşuna basıyorum fakat hızlanmıyor sebebi nedir?Tab'a basarak yakındaki oyuncuları görebilirsin.Yanında kimse yokken bas biri yaklaşınca yavaşla.
shifte basman gerekiyor sanırsam açtıktan sonraHilede sadece para hilesi çalışıyor oda 10.000.000 veriyor zaten Num6 tuşuna basıyorum fakat hızlanmıyor sebebi nedir?
Polis arabasını belki yaparlar ama Ban yememe diye birşey yok Steam dan banlıyolar idni alıp imkansız ban kaldırmakYAW POLİS ARABASI ALMA VE BAN YEMEME HİLESİ İSTİYORUM BU OYUNDA KONU AÇIN
Hilede NUM6 diye geçiyor zaten Shift de denedim olmadıshifte basman gerekiyor sanırsam açtıktan sonra
Polis arabasını belki yaparlar ama Ban yememe diye birşey yok Steam dan banlıyolar idni alıp imkansız ban kaldırmak
Hilede NUM6 diye geçiyor zaten Shift de denedim olmadı![]()
olmuyorshift tuşuna basılı tutacaksın dostum 400'leri görmeye hazır olBu arada dehşet trainer teşekkürler.
Bunlar Önemli Değil Zaten bro speed hack önemli hasar ile parayı cheat engineden yapabilirsininfitine money çalıştırıyorum olmuyor ek tuşa basmam mı lazım .? +no damage çalışmıyor