Ayrıntılı bilgi deme kısmı var mı varsa eğer tıklayıp açılan sekmede alabilirsinArkadaşlar ilk defa böyle bi hatayla karşılaşıyorum west unranked hesap aldım ama karakter alamıyorum var mıdır bir çözümü
![]()
o ne kanka sadece ssdeki hata var baska hıcbır sey çıkmıyorAyrıntılı bilgi deme kısmı var mı varsa eğer tıklayıp açılan sekmede alabilirsin
Normalde o şekilde olunca yapabiliyordun da böyle olunca ilk defa gördüm ben de hextech repair tool indirip onarıp düzeltir misin clientio ne kanka sadece ssdeki hata var baska hıcbır sey çıkmıyor
bu fresh hesap marketten hızlı hızlı çok champ alınca oluyor 30dk veya 1 saat içinde tekrar alabiliceksin Birdahaki sefere Collectiondan alırsan böyle bir sorun yaşamazsınArkadaşlar ilk defa böyle bi hatayla karşılaşıyorum west unranked hesap aldım ama karakter alamıyorum var mıdır bir çözümü
![]()
Rank kasmak istersen kullanıcı adını bırakman yeterli duo arıyorumtesekkurler beyler sorun cozuldu koleksiyondan alınca oldu 2-3 aydır oynamıyodum sımdı tekrar baslıyorum sagolsun yardım ıcın
mağazadan almak yerine çantadan alırsan düzelecektir iyi forumlar.Arkadaşlar ilk defa böyle bi hatayla karşılaşıyorum west unranked hesap aldım ama karakter alamıyorum var mıdır bir çözümü
![]()
1 saat bekle oyuna çık gir yap düzelir düzelmezse ve çözüm bulamazsan riota ticket atmaktan başka çaren yokArkadaşlar ilk defa böyle bi hatayla karşılaşıyorum west unranked hesap aldım ama karakter alamıyorum var mıdır bir çözümü
![]()