75 kanka sen?knk kaç ping alıyorsun
kanka yok o öyle değil işte botla kasıyorlar ban yiyo satıcıların kendisi diyoO levellerde aşırı sıkıcı ya moruk 3 - 5 tl arası fiyatlara satılıyordu ? alsanda direk rank kassak
kanka yok o öyle değil işte botla kasıyorlar ban yiyo satıcıların kendisi diyoO levellerde aşırı sıkıcı ya moruk 3 - 5 tl arası fiyatlara satılıyordu ? alsanda direk rank kassak
ekliyorum şimdiHyperWhale ekle oynayalım
böyle bir kullanıcı yok diyor kanka euwda olduğundan emin misin veya doğru nick?HyperWhale ekle oynayalım
senin nickte bulunmadı[QUOTE = "Şeytanla, gönderi: 1925011, üye: 2132807"]
Yeni hesap açtım 10 levelim birlikte kasmak isteyen varsa nickini yazabilir eklerim
[/ALINTI]
llll KHAN llll
script ben de kullanmıyorum nickin yanlış düzgün yazarsan eklicem[QUOTE = "Şeytanla, gönderi: 1925011, üye: 2132807"]
Yeni hesap açtım 10 levelim birlikte kasmak isteyen varsa nickini yazabilir eklerim
[/ALINTI] ama script kullanmiyorum ben ban atiyor script 2 hesab ban yedide.Umramda degil zatende.Sadece hesap acmaktan bIKTIM
ekledim kabul et CHINAVIRUSSLAYER nickim buMakDons ben level kasmıyorum ama ekle girebiliriz
CHINAVIRUSSLAYERsenin nick nedir ekliyim
neden nerede yaşıyorsun kiKanka Sen Çok Yanlış Birşey Yapmışsın Ben EUW Gelirsem Herhalde 400 500 Ping Altına Düşmez
yoo benim için en kötüsü 10/930 lvl yaptıktan sonra ne oldu hiç 10 maçın 8 i lose
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?