75 kanka sen?knk kaç ping alıyorsun
kanka yok o öyle değil işte botla kasıyorlar ban yiyo satıcıların kendisi diyoO levellerde aşırı sıkıcı ya moruk 3 - 5 tl arası fiyatlara satılıyordu ? alsanda direk rank kassak![]()
kanka yok o öyle değil işte botla kasıyorlar ban yiyo satıcıların kendisi diyoO levellerde aşırı sıkıcı ya moruk 3 - 5 tl arası fiyatlara satılıyordu ? alsanda direk rank kassak![]()
ekliyorum şimdiHyperWhale ekle oynayalım
böyle bir kullanıcı yok diyor kanka euwda olduğundan emin misin veya doğru nick?HyperWhale ekle oynayalım
senin nickte bulunmadı[QUOTE = "Şeytanla, gönderi: 1925011, üye: 2132807"]
Yeni hesap açtım 10 levelim birlikte kasmak isteyen varsa nickini yazabilir eklerim
[/ALINTI]
llll KHAN llll
script ben de kullanmıyorum nickin yanlış düzgün yazarsan eklicem[QUOTE = "Şeytanla, gönderi: 1925011, üye: 2132807"]
Yeni hesap açtım 10 levelim birlikte kasmak isteyen varsa nickini yazabilir eklerim
[/ALINTI] ama script kullanmiyorum ben ban atiyor script 2 hesab ban yedide.Umramda degil zatende.Sadece hesap acmaktan bIKTIM![]()
ekledim kabul et CHINAVIRUSSLAYER nickim buMakDons ben level kasmıyorum ama ekle girebiliriz![]()
CHINAVIRUSSLAYERsenin nick nedir ekliyim
neden nerede yaşıyorsun kiKanka Sen Çok Yanlış Birşey Yapmışsın Ben EUW Gelirsem Herhalde 400 500 Ping Altına Düşmez![]()
yoo benim için en kötüsü 10/930 lvl yaptıktan sonra ne oldu hiç 10 maçın 8 i lose