EUW veya EUNE sc kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eune geçmeyi düşünüyorum sc tr de olduğu gibi banlatmaz mı yoksa rivayetlerdeki gibi euw de sc ler ban yiyo tr de yemiyo olayı doğru mu eu sunucusunda sc yi nasıl kullanırsam ban yemem evade mi kapatmalıyım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendi görüşümü söyleyeyim;
1 aydır aktif olarak euw'da sc kullanıyorum evade cc moda alıyorum fazla belli olmuyor hile kullandığım ve hesabım da bot değil o yüzden tek reportla ban yemiyor. Ben euw-tr ban oranının farklı olduğunu düşünmüyorum yani tamamen hesabın ve senin hileyi kullanışınla alakalı tabii hile detected değilse ki şuan değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bot hesaplara bağlı dostum kendin sıfırdan kasarsan birşey olmaz ben kardeşime kastırdım 30 lvle kadar şimdi hesap 70 lvl grandmaster oldum Eune'de hala ban yemedim full sc ile oynadım

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kullanımına bağlı hocam, eu west'de oynuyorum 3-4 aydır bir sıkıntı çıkmadı evadesiz oynuyorum nedeninide şöyle söylim aga skill atınca çok bariz gösteriyor o yüzden elimle dodgeluyorum bazen yakındada bilerek bırakıyorum rage oynamamaya çalışıyorum, belli edersen ban yersin normal bişey, euwda raporlara ve ticketlara çok hızlı bakıyorlar eskiden trde hiç uğraşmıyorlardı fakat ban dalgasından sonra euwdan daha çok sıkı takip yapmaya başladılar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hileyi senin kullanışınla alakalı diye biliyorum ban konusunda sunucu farkı olmaması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yiyeceksen her türlü yiyorsun serverdan servera değişikliği falan yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
t hesaplara bağlı dostum kendin sıfırdan kasarsan birşey olmaz ben kardeşime kastırdım 30 lvle kadar şimdi hesap 70 lvl grandmaster oldum Eune'de hala ban yemedim full sc ile oynadım

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
3 hafta falan oynadım bir sıkıntı çekmedim banda yemedim bot hesap olmasına rağmen ama şuan bot hesaplara ban atar büyük ihtimalle

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
dodgelamayı kapat orbwalkerı daima kullanma arada kendin de click at çok fazla raporlanmazsın onun haricinde her şey aynı zaten

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer bot hesap değilse ve çok fazla reportlanmazsan ban yiyeceğini düşünmüyorum. Milletin seni reportlamasının çok etkin rol üstlendiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...