Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eune geçmeyi düşünüyorum sc tr de olduğu gibi banlatmaz mı yoksa rivayetlerdeki gibi euw de sc ler ban yiyo tr de yemiyo olayı doğru mu eu sunucusunda sc yi nasıl kullanırsam ban yemem evade mi kapatmalıyım
Kendi görüşümü söyleyeyim;
1 aydır aktif olarak euw'da sc kullanıyorum evade cc moda alıyorum fazla belli olmuyor hile kullandığım ve hesabım da bot değil o yüzden tek reportla ban yemiyor. Ben euw-tr ban oranının farklı olduğunu düşünmüyorum yani tamamen hesabın ve senin hileyi kullanışınla alakalı tabii hile detected değilse ki şuan değil.
Bot hesaplara bağlı dostum kendin sıfırdan kasarsan birşey olmaz ben kardeşime kastırdım 30 lvle kadar şimdi hesap 70 lvl grandmaster oldum Eune'de hala ban yemedim full sc ile oynadım
Kullanımına bağlı hocam, eu west'de oynuyorum 3-4 aydır bir sıkıntı çıkmadı evadesiz oynuyorum nedeninide şöyle söylim aga skill atınca çok bariz gösteriyor o yüzden elimle dodgeluyorum bazen yakındada bilerek bırakıyorum rage oynamamaya çalışıyorum, belli edersen ban yersin normal bişey, euwda raporlara ve ticketlara çok hızlı bakıyorlar eskiden trde hiç uğraşmıyorlardı fakat ban dalgasından sonra euwdan daha çok sıkı takip yapmaya başladılar.
t hesaplara bağlı dostum kendin sıfırdan kasarsan birşey olmaz ben kardeşime kastırdım 30 lvle kadar şimdi hesap 70 lvl grandmaster oldum Eune'de hala ban yemedim full sc ile oynadım