Daha önce hesabını yazılım kullanarak seviye atlattıysan ve şuan handmade olarak kasmaya devam ediyorsan emeklerinin boşa gitmemesi adına hiç uğraşma, direk yeni bir hesap ile handmade kasmaya başlayabilirsin. Böyle bir durumun varsa göz önünde bulundur çünkü emeklerin 30 olduktan sonra boşa gider. Harcadığın zamana değmez." Nick Name: Samanaith "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Sum acc olduğu için vaktim olduğunda girmeye özen gösteririm, maksat sohbet muhabbet etmek)
Konu ile alakasız yorum yapmak ve yorum kasmak için anlamsız ve bilgilendirici olmayan yorumlarda bulunmak ceza puanı olarak sana yansıtılır.what's problem?
oynasam diycem falan ama oynamıyom
Post automatically merged:
oynasam gerçek diycem
Post automatically merged:
ama oynamıyorum
Yer ama bedavaysa paralı olan seçenekler ban yemiyorbot ile kasılan hesaplar ban yemiyor hocam
Girelim Sıkıntı yok Nick ; TRDevranTReuwestte 30 lvl e kasmaya calışıyorum arkadaşlar seri seri aramda gireriz normal gamede gireriz fark etmez akşamları girip sabaha kadar oynuyorum nickleri burdan yada özelden yazın girelim bilgisayarım yavaş olduğu için sc tam performans vermiyor oyundada çok iyi sayılmam zevkine oynuyorum bilginiz olsun
Westte baya zorlanırsın kanka türkiyede tilt oluyorsun westtede var aynı 30 lwl e kadar garanti tilt olcaksın şimdiden kolay gelsineuwestte 30 lvl e kasmaya calışıyorum arkadaşlar seri seri aramda gireriz normal gamede gireriz fark etmez akşamları girip sabaha kadar oynuyorum nickleri burdan yada özelden yazın girelim bilgisayarım yavaş olduğu için sc tam performans vermiyor oyundada çok iyi sayılmam zevkine oynuyorum bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?