euwest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
euwestte 30 lvl e kasmaya calışıyorum arkadaşlar seri seri aramda gireriz normal gamede gireriz fark etmez akşamları girip sabaha kadar oynuyorum nickleri burdan yada özelden yazın girelim bilgisayarım yavaş olduğu için sc tam performans vermiyor oyundada çok iyi sayılmam zevkine oynuyorum bilginiz olsun

apm

Üye
5 HİZMET YILI
k1stuck ekleyebilirsin 24 level şuan

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Daha önce hesabını yazılım kullanarak seviye atlattıysan ve şuan handmade olarak kasmaya devam ediyorsan emeklerinin boşa gitmemesi adına hiç uğraşma, direk yeni bir hesap ile handmade kasmaya başlayabilirsin. Böyle bir durumun varsa göz önünde bulundur çünkü emeklerin 30 olduktan sonra boşa gider. Harcadığın zamana değmez." Nick Name: Samanaith "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Sum acc olduğu için vaktim olduğunda girmeye özen gösteririm, maksat sohbet muhabbet etmek)

apm

Üye
5 HİZMET YILI
Daha önce hesabını yazılım kullanarak seviye atlattıysan ve şuan handmade olarak kasmaya devam ediyorsan emeklerinin boşa gitmemesi adına hiç uğraşma, direk yeni bir hesap ile handmade kasmaya başlayabilirsin. Böyle bir durumun varsa göz önünde bulundur çünkü emeklerin 30 olduktan sonra boşa gider. Harcadığın zamana değmez." Nick Name: Samanaith "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Sum acc olduğu için vaktim olduğunda girmeye özen gösteririm, maksat sohbet muhabbet etmek)

bot ile kasılan hesaplar ban yemiyor hocam

apm

Üye
5 HİZMET YILI
oynasam diycem falan ama oynamıyom
Post automatically merged:

oynasam gerçek diycem
Post automatically merged:

ama oynamıyorum

neden her konunun altına gelip saçma sapan şeyler yazıp mesaj kasmaya çalışıyorsun ? yazdıklarının konu ile bir alakasıda yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
scriptle mi oynuyorsun yoksa normal mi

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Nick: AlparslaN ekle

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
euwestte 30 lvl e kasmaya calışıyorum arkadaşlar seri seri aramda gireriz normal gamede gireriz fark etmez akşamları girip sabaha kadar oynuyorum nickleri burdan yada özelden yazın girelim bilgisayarım yavaş olduğu için sc tam performans vermiyor oyundada çok iyi sayılmam zevkine oynuyorum bilginiz olsun
Girelim Sıkıntı yok Nick ; TRDevranTR

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
euwest oynamıyorum ama tr oynarsan Shan Yue Lee ekle kral sc siz oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet beyler yazanlar için teşekkür ederim akşam eve geçince westte nickleri kontrol edicem inşallah arada yine fake nick verip mesaj kasmak için yazan yılanlar vardırda reportlar banlatırım teşekkürler :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben sana burda westin bronzları kötü silverleri ile ilgili bişi sordum mu aga mesaj kasmak için böyle şeyler yaparsan report ederim sende ban yersin

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Westte baya zorlanırsın kanka türkiyede tilt oluyorsun westtede var aynı 30 lwl e kadar garanti tilt olcaksın şimdiden kolay gelsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bakın arkadaşlar benim postlarıma böyle boş boş yorumlar atmayın ben sizin bildiğiniz insanlardan değilim en tilt olduğum şey mesaj kasmak adam gibi orjinal nick atın yoksa westte çarınız yazmayın diyek onuda 3 kişiyi banlattım reportlayıp kendi kendinizi yakmayın lütfen ben bu 50 mesajı 2 haftada kastım 1 gündede kasabilirdim ama ne gerek var bak tilt olmaya başladım boş boş yorumlar atmayın
westte tilt olursam olurum sizene aram kastığımı yazıyorum zaten sadece nick atıcaksınız abi yok lolü bıraktım falan filan boş boş şeyler yazmayın

yoksa rep yer sonrada banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...