Süper Üye
LazySharpda Evade Açınca bugsplat yiyoruz buna bir çözüm gelir mi acaba yetkililer bi bakıma sokar mısınız scripti?
dostum tek bende olsa eyvallah ama bazı arkadaşlarda da var windows sürümüyle ilgiliyse açıklansa çok iyi olur ki dün güzelce oynuyodum bugün olduben bugsplat yemedim senden kaynaklı olabilir'mi
evet az önce benim'de birkaç arkadaşta oldu bu sorun bakalım yetkililer ne diyecek.dostum tek bende olsa eyvallah ama bazı arkadaşlarda da var windows sürümüyle ilgiliyse açıklansa çok iyi olur ki dün güzelce oynuyodum bugün oldu
ya kusura bakma ama ben bısey anlamadım vıdeolu anlatım hazırlamak mumukunmudur ?Şöyle bir çözüm var Evadeyi K tuşundan etkinleştirme. Söyleyeceğim yolları izlersen bugsplat yemezsin.
İlk önce Evade+ girerek misc den resetle aylarları . Onun altında smooth u guesh bir şey yazar onu seç ondan sonra FOV'u devredışı bırak sonra evadeyi oradan etkinleştir.
şimdi hocam ben miscden resetliyorum gueswho seçiyorum herşeyi ayarlıyorum tam enable new evade dediğim zaman bugsplat yiyorum bu benimle alakalı değildir diye düşünüyorum çünkü ilk defa oluyor bugünŞöyle bir çözüm var Evadeyi K tuşundan etkinleştirme. Söyleyeceğim yolları izlersen bugsplat yemezsin.
İlk önce Evade+ girerek misc den resetle aylarları . Onun altında smooth u guesh bir şey yazar onu seç ondan sonra FOV'u devredışı bırak sonra evadeyi oradan etkinleştir.
dostum windef i kapattığından emin sen tekrar bak virüs ve tehdit korumasına gir gerçek zamanlı korumayı da devre dışı bırak bıraksan bile pc yenden başlatılınca açıyor öyle denedostum tek bende olsa eyvallah ama bazı arkadaşlarda da var windows sürümüyle ilgiliyse açıklansa çok iyi olur ki dün güzelce oynuyodum bugün oldu
bu şekilde skillerden kaçmıyorŞöyle bir çözüm var Evadeyi K tuşundan etkinleştirme. Söyleyeceğim yolları izlersen bugsplat yemezsin.
ben kullanıyorum kaçıyor dostumbu şekilde skillerden kaçmıyor