- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
güzel olmuş bak nasipse bende solide başlıycam autoced artcam ve alphacam programlarına zaten hakimim solidde dekendimi gelistirmeyi düşünüyorumkanka bol bol oyun oynadım bir de solidworks biliyordum zaten autocad fusion 360 öğrendim malum mühendislik okuyoruz hakkını verelim
kanka hiçmi sıkılmadın bi aktivite yapmadınuyku-oyun-yemek üçü arasında geçti
kanka hiçmi sıkılmadın bi aktivite yapmadın
kankam sağlık olsun yavaş yavaş düzeliyoruz karantina ufak ufak kalkmaya başladı inşallah herşey eskisi gibi olacakinanki hiç bişey yapmadım kanka.
kankam sağlık olsun yavaş yavaş düzeliyoruz karantina ufak ufak kalkmaya başladı inşallah herşey eskisi gibi olacak
sayıyoruz tabikideEvde duvarlarla konuşmaya başladım kardeşim onu aktiviteden sayıyormuyduk.
ben odama kapandım ya sürekli pc başında pubg lite oyna filim izle falan ramazanın bile ne ara bittiğini anlamadımEvde duvarlarla konuşmaya başladım kardeşim onu aktiviteden sayıyormuyduk.
amin inşallah atlatıcaz hayırlısıylaAllah hepimize sağlık ve sabır versin kardeşim.
güzelmiş siteyi beğendim ya insanları tanımasak bile böyle güzel bi bağ oluşuyo her konuda yardımcı oluyolar çok hoşuma gitti site benimFındık Bahçesinde İş Yaptık Başka Bu Sitede Süper Üye Olmaya Çalışıyorum Okadar Tek Aktivasyonum Bunlar
Aga be gece gece üzdün.
Bu Site Gibi Can Arkadaşlar Ve Güzel Bir Site Yok yeminlen Günde En Az 5 6 Saatim Geçiyor Burdagüzelmiş siteyi beğendim ya insanları tanımasak bile böyle güzel bi bağ oluşuyo her konuda yardımcı oluyolar çok hoşuma gitti site benim
Kitap yazıyorum. Fantastik konulu bir kitap. Bitince Türkiye'de tek olacak, umarım.Merhaba, COVİD - 19 salgını yüzünden birçoğumuz evde kaldık sağlığımız için yapmamız gerekiyo da zaten peki evde kaldığımız zamanlarda neler yaptık, neler kazandık, neler öğrendik, anlatmak istersiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?