Evde kalan evlenemeyen bekarlar ne yapmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Evde kalmak nedir aga ? Allah aşkına sırf evlenmek için evlenmeyin şu dünyada sonra olan size çocuklara vs. oluyor. Doğru insanı arayın sırf baskı yüzünden yapmayın etmeyin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kendini geliştirecek hobiler bulabilirsin bu sayede partner bulma olasılığında artar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aile baskısı yaşıyorsan çalış ev tut sermaye yap ayrıl bu devirde evlenilmez kendine güveniyorsan kredi çek direk atılım yap yatırım tavsiyesi olarak algılama

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en başta hiç öyle düşünmemen lazım. evde kalmak diye bir olay yok evlenmek istesen 3 günde evlenirsin tip veya karakter olarak sana uymayan birisiyle. sen kriterlere sahip olduğun için daha evlenmedin ama eninde sonunda kriterlerine uygun birisini bulursun

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum 27 yaşına geleceğim hayatımda hala birine ihtiyac duymuyorum. bu gibi şeyler istekle olacak şeyler değil gibi geliyor bana .Espirili cevap vermek istiyorum. Oturup geçmesini bekle

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam evlenmeden olmaz daha 24 yaşındasın bulursun elbet birini bulduğun bencil olmasın ona dikkat et gerçi yaşca büyüksündür bir çok şey biliyorsundur zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayatını yaşamalı yapmak istediklerini imkanı el veriyosa yapmalı bana göre

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kariyer yap para kazan ilişkiden yana yüzün gülmemiş gibi bu yaşına kadar o yönden gülsün bari abim

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben askere gitmeyi planlıyorum, evde kalmaktan daha iyidir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Evlilik dediğin olay sadece kağıt üzerinde bana göre , hayatını paylaşabileceğin ve bundan emin olduğun birini bulana kadar bence evlilik olayını düşünme hocam. Naçizane tavsiyem bu şekilde. Çünkü yürümeyecek bir ilişkide evlilik olayına girilirse o evlilik bir noktada yapılan bir hatadan ibaret oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...