Evde okul icin rapor hazirladim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sa gençler ben geçen hafta hastaneden 2 gunluk rapor aldim raporu okula vermedim eve geldim raporu tarayicidan cok guzel bir bicimde gecirdim sanki sahte para basiyoz :D daha sonra bilgisayarda ayni yazi tonu ile tekrar yazdim bu sefer 5 gunluk kendi kafama gore yazdim doktor kasesinin arasindan temiz bir sekilde imzayi sildim kendim ona benzer tekrar imza attim islak imza attim ertesi gun okula gittim mudur yardim cisina verdim toplamda 2 kere boyle rapor verdim kimse cakmadi yakalanirim diyede korkuyom evrakta sahtecilik oluyo yaptigimizda ama sisteme rapor olarak isleniyo bi sikintim yok suana kadar ama icimde genede bi korku var

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
raporlar kağıt olarak verilmiyor artık sadece sisteme giriliyor gün (!) ile birlikte rapor kağıtı sadece teyit amaçlı sistemden kontrol ediliyor normalde anlaşılan sizin müdür üşengeç biraz olurda kontrol ederse sıkıntı yaşarsın resmi evrakta sahtecilikten bir de imza takliti var tabi bu daha ağır bir suç dostum ilk iki sefer yırtmışsın bir daha yapma ve öncekilerinde ortaya çıkmaması için dua et başka yapacağın bir şey yok.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
raporlar kağıt olarak verilmiyor artık sadece sisteme giriliyor gün (!) ile birlikte rapor kağıtı sadece teyit amaçlı sistemden kontrol ediliyor normalde anlaşılan sizin müdür üşengeç biraz olurda kontrol ederse sıkıntı yaşarsın resmi evrakta sahtecilikten bir de imza takliti var tabi bu daha ağır bir suç dostum ilk iki sefer yırtmışsın bir daha yapma ve öncekilerinde ortaya çıkmaması için dua et başka yapacağın bir şey yok.
zaten adamlar sisteme bakmiyo usengeclikten tak diye giriyo ama bu konular sakaya gelmez dogru operler zaten 2 kere yaptim 1 ay gecti bi sorun cikmadi yoksa simdiye operlerdi
Post automatically merged:

Para cezası yiyebilirsin, veya hapis sahte evrak düzenlemeden dolayı sana kalmış ama bence yapma.
2 kere boyle verdim 1 ay gecti kimse sikinti cikarmadi sisteme rapir olarak isli suanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...