sanada hayırlı ramazanlar, fakat ramazan gününde de bu izlenir mi be xdİzlemeyenlere önerilir izleyenlerde tekrar edebilir bulamayn olursa yazsın Hayırlı Ramazanlar
zaman geçmiyorki kral napalım izleyecek film zevk veren oyun kalmadısanada hayırlı ramazanlar, fakat ramazan gününde de bu izlenir mi be xd
reis ben çukuu replik replik izliyorum tam bölüm izlemeye geçeyimmi sıkarmıevde kalıyorum ve cukur izliyorum ama cukur bitsin 01 de başlıyacam #evdekalınsssssss
dayım netflix de 01 yok sen yaz bana özelden ben sana atıyım netflix de atayımben netflıx olayını bı halledebılsem ızlıycem ama netflıxte yok mu varmı bılmıyorum 01 cok sevıdıym bısey deyıl ama bu gunlerde bır bakmak ıstıyorum .ben daha cok eskı dızı severım cukur hıc sevmem ıcerde severım askı memnu severım medcezır severım anlatabılıyomuyum![]()
bi yerde oda sıkacak reis gitgide hep var olan gündemden tüketiyoruz biraz önce bitmesi lazım bu belanınDizi film 2-3 saatten sonra bayıyo artık. En mantıklı şey arkadaşlarla beraber online oyun oynamak.