Uzman Üye
Evin tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyorum zaten 13 yaşımdan beri kendi paramı kazanıyorum bukadar az birikimin sebebide bu onun dışında anlık bir sınır değil ben 2 senedir düşünüyorum sadece şuan kesinleştirdim kafamda çocukluğumu zehir ettiler bak muhtaç olsalar amenna gıkım çıkmaz ama muhtaç da değiller benim çalıştığım paraya üstüne insan çocukluğundan beri ailesi tarafından dışlanınca ister istemez uzaklaşmak istiyo sadece kız arkadaşım konusunda ve bukadarcık para ben kafamı toparlayıp çalışana kadar yetermi düşüncesi varDışarıda hayat şartları kolay değil tabii ki ama burda bence asıl mesele ailenle olan bağlarını koparmak istiyor musun yoksa onlarda hayatında bir parça da olsa yer vermek ister misin ? Bende çok fazla ailemle kavgalar edip kavga esnasında ağıza alınmayacak cümleler kurdum, işittim. Ancak en iyisi onlardan uzaklaşacaksam bile bunu normal bir şekilde yapıp daha az görüşmek olacaktır. Şahsen evden ayrılacaksan da bunu düzngün olarak yapmanı tavsiye ederim çünkü yaş ilerledikçe ailenle az da olsa görüşmek isteyebilirsin. Demek istediğim anlık sinirle karar verme olaylar durulsun kendine gel ve sakin bir kafayla düşün derim. Eğer yine de ayrılmak istiyorsan da oturup düzgünce ben artık kendi yoluma bakmak istiyorum diyerek ayrılmanı tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ederimdostum durumunu anlıyorum öncelikle Allah yardımcın olsun ve asıl konuya gelirsek kız arkadaşınla gitmeni öneririm hem biraz kafa dinlersin hemde ailen değerini anlıyabilir sakın kendini değersiz hissetme dostum
Çok teşekkür ederimdostum durumunu anlıyorum öncelikle Allah yardımcın olsun ve asıl konuya gelirsek kız arkadaşınla gitmeni öneririm hem biraz kafa dinlersin hemde ailen değerini anlıyabilir sakın kendini değersiz hissetme dostum
Bir düzen Kur'an'a kadar evlenme kararım yok bunu kız arkadaşıma da belirttim sadece tek isteğim bu şehirden gitmek ve birdaha buraya uğramamakgerçekten anormal bir durum, anne babanın böyle şeyler demesi psikolojik açıdan çok kötü.
Senmakti her zaman desteklemeleri lazım fakat durum eksi yönde kaça haklısın ama hayat şartları çok zor gidiceğin yerde iş bulamazsan veya sigortalı bir yere giremezsen vay haline dostum ama hayırlısını diliyorum inşallah iyi bir iş bulup evlenirsin.
Bir düzen Kur'an'a kadar evlenme kararım yok bunu kız arkadaşıma da belirttim sadece tek isteğim bu şehirden gitmek ve birdaha buraya uğramamakgerçekten anormal bir durum, anne babanın böyle şeyler demesi psikolojik açıdan çok kötü.
Senmakti her zaman desteklemeleri lazım fakat durum eksi yönde kaça haklısın ama hayat şartları çok zor gidiceğin yerde iş bulamazsan veya sigortalı bir yere giremezsen vay haline dostum ama hayırlısını diliyorum inşallah iyi bir iş bulup evlenirsin.
Tabikide mantıklı ama benim 3 gün eve gelmediğimde beni merak etmeyen insanlara neden hayatım hakkındaki düşüncelerimi paylaşıyım ki benim için hiçbir değerleri yok sadece az daha param biriksin taraftarıyım onun için duruyorum malum evdeki hesap çarşıya uymaz diye21 yaşına gelmişsin artık ailenle birlikte yaşamaman gerektiğini düşünüyorum, çalışmak için başka bir şehire gidebilirsin konuyu ailenle konuşarak. gizlice kaçmana gerek yok
Büyüdüğüm mahalle yüzünden içindeyim hergün yeminliyim yapmam ama yinede teşekkür ederimmutluluk burda torbacılarda
Elektrik elektronik ustalığım var ve yarım kalan bı üniversitem var onun bölümü de harita ve kadastro yani sadece yanımda biraz kablo ve tornavida götürürsem hertürlü geçinirim dediğim gibi az da olsa 35 bin birikmişim var bı 3 ay daha dişimi sıkarsam 90 -100 bin ile ayrılırım diyorum yada hiçmi beklemesemKardeşim işin hazırsa ve işini hoşlanarak yapıyorsan ve bunu sürdüreceksen (geçinmek için) düşünmeden gidebilirsin. Kesin bir gelir kaynağın olmalı sevgilin de seninle gelicekse oda sana yardımcı olmalı bir yük olarak gelmesini istemezsin bunalırsın hayat pahalı. Gitmeden önce toplayabildiğin kadar parayı ailenden borç morç diye almaya çalış 13 yaşından beri ailene bakıyormuşsun bunun içinde bir sorun yaratacağını sanmıyorum sürekli seni kötülemeleri ölmeni istemeleri her ailede olan bir şey değil hayatının daha fazla çöpleşmesine izin verme gideceğin yerde tutunabileceğine inanıyorsan yolun açık olsun derim
Tam olarak gidiceğim yeri söylemek istemiyorum sadecece kız arkadaşımla ikimiz arasında ama manisanın ilçesi ev de 2+1 ve kocaman terası var ve 5. Kat çok güzel manzara var ev sahibi ile garip bir anım var ama evi biliyorum daha önce de gittim çok iyiDostum öncelikle mesleğin nedir? Gittiğin yeri az çok biliyor musun? bilmesen de olur insanlar Ülke değiştiriyor. şehir değiştirse ne olur dimi.. Ben sana söyle bir tavsiye vereyim ev kirası 500TL dediğine göre ilçe de ev tuttun veya ev berbat durumda tam bilemiyorum ama nasıl o kadar ucuz anlamadım neyse öncelikle 50k civarı para yap ardından direkt git bir kaç ay geçir tek başına kafanı dinle ve kendine düzen kur. Ev işleri elektrik su vs hallet sorun var ise işe gir işe alış ortama bak çevreye bak sonra Kız arkadaşını yanına bence direkt gelmesin kızda zorlanmasın hem sende zorlanma çünkü az çok biliyorsam sen onu memnun etmek için elinden geleni yapacaksın ve buda sana bir nevi stres olacaktır. Gideceğin yerde iş var ise bir dakika bile durma kimseye muhtaç değilsin kendi paranı kazanıyorsan.. Eğer kız arkadaşın da çalışır ise o zaman aşamayacağız sorun olmaz diye düşünüyorum. Saygılarımla ve Hangi İL veya İlçeye taşınmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?