- Konuyu başlatan
Uzman Üye
800 liraya 2+1 ev buldum eve baktım geldim gayet güzel biraz merkezden uzak ama iş imkanı çok tam para biriktirmelik bir yerEv sana ait olmadığı sürece böyle bir mazeraya atılamnıtavsiye etmem. Bugun evet aranız iyi olabili ama yarın başkabir durum gelişebilir. Ev kiraları Manisada bile ortalama 8 - 16 arası bazı yerlerde daha fazla. Maalesef 35 k şu an pek bir büyük miktar değil bir de tek olsan çık hayatını zaten kazanabiliyorsun derdim ama kız arakadını da alıyorsun bu daha büyük sorumluluk. Bence tek git ortamı kur eve de bk diğer durumlara da uygun ise onu da alır gelirsin.
Post automatically merged:
Ben eve 3 gün gelmeden arayan olmaz tek sorun evden çıkmak değil farklı bir şehre adım atınca olucak olan olaylarkaçıncı katta oturuyorsun eğer alt katlardaysan atlayabilirsin odanin camindan
800 liraya 2+1 ev buldum eve baktım geldim gayet güzel biraz merkezden uzak ama iş imkanı çok tam para biriktirmelik bir yer
Ben eve 3 gün gelmeden arayan olmaz tek sorun evden çıkmak değil farklı bir şehre adım atınca olucak olan olaylaev ev 500 dü 800 oldu pek sorun değil