Evden yapılabilecek iş önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Evde yapabileceğim müşteri hizmetleri veya bilgisayardan çalışabileceğim güzel bir maaşlı iş var mı? Herkes bilgilensin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hepsiburada askeri ücret veriyor canlı destek çalışanına ama nasıl başvuruluyor bilmiyorum arkadaşım çalışıyor öğrenip güncellerim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hepsiburada askeri ücret veriyor canlı destek çalışanına ama nasıl başvuruluyor bilmiyorum arkadaşım çalışıyor öğrenip güncellerim
canlı destekte çalışmak yerine amele olurum aynı şey birinde vücudun birinde beynin bitiyor

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
e ticaret yada dijital pazarlama yapabilirsiniz .

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kendi işinin patronu olmak ayrı bişy, bahçen varsa tavuk yetiştir yumurta sat başkasının derdini çekme.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben bilgi birimi ve geçici olarak bir iş önerisi yapıcam edit yapabilirsin küçümsendiğinden fazla kazandıran bir iş

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kendi işinin patronu olmak ayrı bişy, bahçen varsa tavuk yetiştir yumurta sat başkasının derdini çekme.
E ticaret yapiyordum ödediğim verginin hadi hesabı yok o yüzden sermayesiz yapılmazzzz

Bazı yerler evden paketleme işi veriyor dostum sabun,duş jeli,sigara gibi iyi de getiri oluyor özellikle sigara sarmada para var tobacco lar iyi fiyatla alim yapiyor

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bence şuan en mantıklı iş freelance hem evdesin hem de çok fazla iş imkanı var mesela people per hour sitesine bi göz atmanı öneririm illakı yapabileceğin şeyler vardır

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
freelancer veya çevirmen olarak internetten çalışabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Dilin var ise yabancı sirketlere call centerlık yapabilirsin döviz olarak alacagından onlar için daha ucuza bi çalışan olacagından seni seçeceklerine eminim öyle oluyor genelde hocam hayırlı forunlar

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
  • Müşteri Hizmetleri Temsilcisi: telefon veya e-posta yoluyla müşteri sorunlarını çözmek ve çözümler sunmak
  • Veri Girişi Operatörü: veri tabanına veri girme ve güncelleme
  • İnternet Araştırmacısı: online araştırmalar ve veri toplama
  • Yazılım Destek Temsilcisi: müşterilerin yazılım sorunlarını çözmek ve yazılım hakkında destek vermek
Bu işlerin bazıları freelancer olarak yapılabileceği gibi bazıları da tam zamanlı veya yarı zamanlı bir şirket tarafından verilen iş olarak bulunabilir.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Freelander işlere bakabilirsin, blog yazma, makale yazma , çeviri gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
canlı destek veya eğer yabancı dilin varsa çok iş imkanı var özellikle çeviri ve makale yazmak gibi.eğer ticarete kafan basıyorsa e-ticarrette çok mantıklı bu devirde

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dhl de 3 gun ev 2 gun ofis calisanligi ve musteri hizmetleri alimi oluyor takip et derim musteri hizmetleri icin ingilizce dil gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Müşteri temsilcisi, evden pazarlama, evden makale hazırlama gibi işlerde çalışabilirsin. Müşteri temsilcisi olarak onbound dış aramada çalışmıştım ama ömrümüzden ömür gidiyordu inbound olarak çalışabilirsin aramalar sana gelir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hobi bul ama o hobinin kazancının var olup olmadığını araştır. Müşteri hizmetlerinde çalıştım Trendyol, Çiçeksepetinde ve abim, arkadaşım HepsiBurada, Nesine'de çalıştılar ama sırf yokluktan. Çalışılmaz böyle yerlerde çünkü her gün sinir stres oluyorsun saçma sapan insanlar yüzünden. Seni 2 saat telefonda tutan mı dersin, ürünüm kırık geldi ama iade etmek istemiyorum, yenisini istemiyorum sadece neden kırıl geldi diye saatlerde başının etini yiyip her seferinde arayan mı dersin. Kısaca kafa kalmıyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sahibinden de bölgene göre müşteri hizmetleri ilanları vardı eğer duruyorsa bi bakmanı öneririm dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...