- Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Herkesin ücretsiz olarak beklediği bu oyunları içeren konuya,
HOŞGELDİNİZ
Epic Games verdiği ücretsiz oyunlar ile oyun severlerin kalbini kazanarak Epic Games Store'a her gün yeni bir kullanıcı katan Epic Games yakın zamanda 500 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.
Hep birlikte bu haftanın ücretsiz oyunlarına göz atalım;
HOŞGELDİNİZ
Epic Games verdiği ücretsiz oyunlar ile oyun severlerin kalbini kazanarak Epic Games Store'a her gün yeni bir kullanıcı katan Epic Games yakın zamanda 500 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.
Hep birlikte bu haftanın ücretsiz oyunlarına göz atalım;
Fallout 3: Game of the Year Edition
Epic Games, 2009 yılında oyun dünyasına katılan efsane oyun Fallout 3'ün Game of the Year Edition versiyonunu 27 Ekim'e kadar ücretsiz yaptı.
Normalde 179 TL değerindeki oyun, çıkışından itibaren hem oyunseverlerin hem de eleştirmenlerin büyük beğenisini toplamıştı.
Bethesda'nın geliştirdiği yapım, tek oyunculu ve RPG türünde. Fallout 3, kıyamet sonrası dünyayı konu edinirken, bilim kurgu ögeleri ve açık dünyası ile dikkat çekiyor.
Game of the Year Edition, aslında 2008'de çıkış yapan standart sürüme ek olarak tüm beş eklentiyi de içeriyor.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista
İşlemci: 2.4 GHz Intel Pentium 4 veya eşdeğeri
Bellek: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista)
Ekran Kartı: 256MB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDIA 6800 veya daha iyisi / ATI X850 veya daha iyisi)
Depolama: 7 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Core 2 Duo işlemci
Bellek: 2 GB Sistem RAM'i
Ekran Kartı: 512MB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDIA 8800 serisi, ATI 3800 serisi)
Normalde 179 TL değerindeki oyun, çıkışından itibaren hem oyunseverlerin hem de eleştirmenlerin büyük beğenisini toplamıştı.
Bethesda'nın geliştirdiği yapım, tek oyunculu ve RPG türünde. Fallout 3, kıyamet sonrası dünyayı konu edinirken, bilim kurgu ögeleri ve açık dünyası ile dikkat çekiyor.
Game of the Year Edition, aslında 2008'de çıkış yapan standart sürüme ek olarak tüm beş eklentiyi de içeriyor.
İşlemci: 2.4 GHz Intel Pentium 4 veya eşdeğeri
Bellek: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista)
Ekran Kartı: 256MB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDIA 6800 veya daha iyisi / ATI X850 veya daha iyisi)
İşlemci: Intel Core 2 Duo işlemci
Bellek: 2 GB Sistem RAM'i
Ekran Kartı: 512MB RAM'e sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDIA 8800 serisi, ATI 3800 serisi)
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Evoland: Legendary Edition
2019 yılında oyun dünyasıyla buluşan Evoland: Legendary Edition, Shiro Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı.
Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution ve Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder'ın ikisini de içeriyor.
RPG ve macera türündeki Evoland, oyuncuları oyunların geçmişinde bir gezintiye çıkarıyor.
Oyunda ilerledikçe yeni teknolojiler, oynanış stilleri ve grafik yükseltmelerin kilidi açılıyor; böylece oyuncular eski tarz grafiklerden 3D grafiklere kadar farklı şeyleri oyunda deneyimleyebiliyor. Normalde 33 TL olan yapım 27 Ekim'e kadar ücretsiz olacak.
İşletim Sistemi: Windows Vista veya daha iyisi
İşlemci: Intel 2.0ghz Core 2 Duo veya eşdeğeri
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: Nvidia 260 GTS / Radeon HD 4850 veya daha iyisi
Depolama: 1 GB
İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha iyisi
İşlemci: Intel i5 3.1 Ghz
Bellek: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 / Radeon HD 7800 veya daha iyisi
Her iki oyun 27 Ekim 18:00'a kadar ücretsiz olacak.
Sizin bu oyunlar için düşünceleriniz ve beklentileriniz neler? Sizce Epic Games haftalık jestlerine devam etmelimi?
Okuduğunuz için teşekkürler.
Writed by @BaBOR873296
Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution ve Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder'ın ikisini de içeriyor.
RPG ve macera türündeki Evoland, oyuncuları oyunların geçmişinde bir gezintiye çıkarıyor.
Oyunda ilerledikçe yeni teknolojiler, oynanış stilleri ve grafik yükseltmelerin kilidi açılıyor; böylece oyuncular eski tarz grafiklerden 3D grafiklere kadar farklı şeyleri oyunda deneyimleyebiliyor. Normalde 33 TL olan yapım 27 Ekim'e kadar ücretsiz olacak.
İşletim Sistemi: Windows Vista veya daha iyisi
İşlemci: Intel 2.0ghz Core 2 Duo veya eşdeğeri
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: Nvidia 260 GTS / Radeon HD 4850 veya daha iyisi
İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha iyisi
İşlemci: Intel i5 3.1 Ghz
Bellek: 8 GB
Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 / Radeon HD 7800 veya daha iyisi
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Her iki oyun 27 Ekim 18:00'a kadar ücretsiz olacak.
Sizin bu oyunlar için düşünceleriniz ve beklentileriniz neler? Sizce Epic Games haftalık jestlerine devam etmelimi?
Okuduğunuz için teşekkürler.
Writed by @BaBOR873296
Moderatörün son düzenlenenleri: