Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türümüz olarak insanlık olarak yani yanlız oldugumuzu düşünüyorum fakat bizden çok ileri kafadaki canlıların varlıgına inanıyorum sonsuz bir evrenin içerisindeyiz nede olsa elbetki dünya dışında bir yaşam olduguna inanıyorum ben
titandaki oksijen gün geçtikçe azalıyorsa demek ki bir şeyler bu oksijeni tüketiyor hocam veya canlı olması için karbon bazlı olmak zorunda değildir belki de vardır da bizim algılarımız farkedemiyordur
Dostum yaşam imkanı olan bazı gezegenler var teoriler çok yani bir bakterinin olduğu yerde bile o bakteri çoğalarak vs. eninde sonunda bir yaşam üretecektir diye düşünüyorum Celal Şengör'ün de dediği gibi sonuç olarak yalnız olmadığımızı düşünüyorum
Sanmıyorum çok fazla yer var bence normal değil ve ayrıca mısardaki bir kral heykwkelinde kral elindeki hançeri dünya bulunmayan bir element ten yapılması işi dahada garipleştiriyor.
cuların genç ve körpe dimağları ağa düşürmek için yaptıkları propagandanın giriş kalıbı. akabinde kafadan "hayır değiliz. şunlar şunlar da var" demezler de araya esrarengiz event'ların serpiştirildiği uzunca bir diskur çekerler. ha, sorunun cevabına gelirsek: bilmiyorum. ama olması daha muhtemel görünüyor.