Evrende yalnız mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sence yalnız olmamız mümkün mü ? Toz zerreciği kadar olduğumuz bu evrende

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yalnız değilsek de hemen çıksınlar be yoksa bribirimizi yicez. Karşısında birleşilecek insan dışı bir varlık lazımki neslimizi tüketmeyelim.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bence yanlız değiliz 😂 ben kaç gündür bi uzaylı ile sohbet ediyorum 😂😂

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yaradan biz kullarını herşeyde ölçülü ve sınırlı yarattı elbette kainatta bir ölçü ve sınır var bize görmek istediğimiz gösteriliyor gerisini ancak Allah bilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kainatın sınırını bile bilmiyoruz bize Kuranı Kerim'de 7 varlık var denmiştir. Fakat biz beşini biliyoruz. Bence başka yerlerde de yaşam var.

Üye
2 HİZMET YILI
hayatımızda hiç böyle birşey görmediğimiz için akıl almaz gibi geliyor ama bence var

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kıyamet gününde bürün sorunların cevapları ortaya çıkacaktır ama o güne kadar kimse bilemez

Üye
2 HİZMET YILI
İki olasılık var: ya evrende yalnızız, ya da evrende yalnız değiliz. İki olasılık da eşit derecede ürkütücü...

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu kadar fazla gezegende sadece insanların olması mümkün olamayacağını düşünüyorum

mosyobozkurt
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İnsan formunda olmasa bile evrende başka türden canlılar vardır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu konuda kesin bir cevap vermek zor, çünkü evren hakkında hala çok şey bilmiyoruz. Evrende başka yaşam formları olup olmadığı konusundaki bilgilerimiz sınırlı. Birçok bilim insanı, evrende başka gezegenlerde veya galaksilerde yaşam olabileceğine inanıyor, ancak bu konuda kesin bir kanıt bulunmuyor. Evrende başka yaşam formlarının var olup olmadığını keşfetmek için bilim insanları çeşitli araştırmalar yapmaya devam ediyor. Bu nedenle, evrende yalnız olup olmadığımız konusunda kesin bir cevap vermek şu an için mümkün değil.

Üye
2 HİZMET YILI
ben başka varlıklara da inanıyorum uzaylılar gibi ama onun dısında da başka yaratıklarında oldugunu dusuunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...