evrimağacı vs savaş cebeci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
savaş cebeci video çekmişti “bir şeyi yeterince basit anlatamıyorsan sen de bilmiyorsundur” diye videosuna da uydurma Einstein sözü eklemişti. Evrim ağacı da videoyu ss alıp üzerine madde madde cevap yazmıştı ve Einstein’da böyle bir şey dememiştir zaten diye not düşmüştü. Onun üzerine sindiremeyip bu videoları çekmiş
savaş cebecinin kudurması:
evrimadam,çağrı mert bakırcı'ya bayılıyorum zaten konuşmaya gerek yok
türkiyede harcanıyor zaten amerikada,yabancı ülkelerde olsa nerelere gelmişti kim bilir.

jaho bunu bitirdi zaten 1 aydır kaç kere üstüne toprak attı nasıl hala video çektiğine bile inanmıyorum
insanda az utanç olur kaç kişinin fikir,düşüncesiyle oynamıştır video,motivasyon konuşmalarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
:D gaza gelmiş cebeci çok ağır konuşmuş keserler sesini hemen

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yazık ya vallahi diyecek söz bulamıyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
savaş cebeci bana göre çok boş bi adam başarılarını savunuyor ama yapılmaz şeyler değil yaptığı şeyler

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
savaş cebeci video çekmişti “bir şeyi yeterince basit anlatamıyorsan sen de bilmiyorsundur” diye videosuna da uydurma Einstein sözü eklemişti. Evrim ağacı da videoyu ss alıp üzerine madde madde cevap yazmıştı ve Einstein’da böyle bir şey dememiştir zaten diye not düşmüştü. Onun üzerine sindiremeyip bu videoları çekmiş
türkiyede harcanıyor zaten amerikada,yabancı ülkelerde olsa nerelere gelmişti kim bilir.

jaho bunu bitirdi zaten 1 aydır kaç kere üstüne toprak attı nasıl hala video çektiğine bile inanmıyorum
insanda az utanç olur kaç kişinin fikir,düşüncesiyle oynamıştır video,motivasyon konuşmalarıyla
bu adam biz gülüp geçelim diye var bence ayrı bi komedi yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yav savaş cebecide madem o kadar kültürlü is neden Einstein ın olmayan bir sözünü video ya koyuyor

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Ya evrim agaci ne güzel detayli bir şekilde anlatiyor ne laf atip biseyler demeye calisiyor bu gariban onu anlamiyorum bazen benim bilmediğim özellikler söylüyor onu detayli anlatip aklima sokuyor akilda kalici yapiyor bu ne ayak anlamadim :/

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cebeci çok boş insan bu tarz bi olayı jahrein ile de yaşamıştı adamın tüm mal varlığı yabancı eşinden gelme arabaları olsun kendinin sahip olduğu olarak gösterdiği şirketler olsun hiçbiri kendisine ait filan değil hepsi eşinden gelme insanlara hava yapıyor ki spor salonlarında kadınları dikizleyip yok libido artıyor daha iyi kaldırıyorum filan diyor sapıklığını ve salaklığını böyle gösteriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
savaş cebeci ağır salak jahreinle olan olaylardan sonra her şey bitti

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Savaş cebeci kendisi de boş olaylar da boş bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayatımda Savaş Cebeciden daha utanmaz arlanmaz adam görmedim. O kadar protein tozunu kullansam bende öyle olurum :D.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Bence Savaş cebeci haklı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...