Üye
Usb'yi Yazırladım Tek Sorunum Driverler İşte Onuda Anlayabildim Galiba Herkes Ekran Kartı Demişte Başka Driver Yüklememe Gerek Yokmu Anakart İşlemci Gibi Bide Wifi Şeyi İşte Extra Olarak 1200Mbps Wifi Aldım Wifi Benden Çok Uzakta Olduğu İçin Ethernet Bağlama Durumum Yok O Wifi Şeyinin Driveri Mevcut mu?Hocam sistem Freedos gelecek, Kendinize bir Windows 10 USB'si oluşturmanız gerek o yüzden şu videoyu izleyin:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. Ardından Driver'ı kurmak için ise Nvidia'nın driver sitesine geçip, Ekran kartı modelini seçip Driver'ı yükleyebilirsiniz. Bu bilgisayar Masaüstü olduğu için Kablosuz değil bir Ethernet kablosu ile internete bağlanmanızı tavsiye ederim. Diğer Driver'ları kurmak için basit çözüm Driver Booster'dır. Onun dışında kesinlikle ve kesinlikle Windows'u 64 bit kurun.
Daha Almadım Kankam Yolda Geliyorexaliburun yanında bi flash falan vermedimi drivera falan
12.200Kaç para verdin buna ?
Aga Okumadan Format Diyorsunuz Okumayacaksanız Cevapta Yazmayın Yazmış Olmak İçin Yazıyorsunuzformat usbsyle yababilirisin
İyi vermissin baska bir pc den windows sürümünü flas bellek at kasaya at yükle kolay fazla zorlamaz seni12.200
Post automatically merged:
Aga Okumadan Format Diyorsunuz Okumayacaksanız Cevapta Yazmayın Yazmış Olmak İçin Yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?