Excalibur G770 hakkında fikirleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Excalibur g770 alacam ama özelleştirdim sadece rami yükselttim, 8 gb ramden 16gb ram yaptım

Fiyat: 8,215

eğer siteye gitmek istemiyorsan özelikleri söyleyeyim:

GTX 1650 4 GB

İntel 9.nesil i5 9300H işlemci

16 GB Ram yapacağım.

iyi mi sizce var mı fikirleriniz almaya net kararlıyım eğer olursa bu akşam sipariş edeceğim. Sizce eksik bir şey var mı varsa yazarak tamamlar mısınız?

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Fiyat nedir brom? Fiyatı bilmeden birşey diyemem.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sistemin gayet iyi fakat fiyat belirt ki daha uygun fiyatlı daha iyi performanslı bir şey önerelim

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
amaç pubg mobile, gerçekten 90 fps ve akıcı oynatacak mı bunu bilmek istiyorum.
sistemin gayet iyi fakat fiyat belirt ki daha uygun fiyatlı daha iyi performanslı bir şey önerelim
kendim çalışıyorum ve kendim alacağım taksit ile dostum, maalesef masaüstü alamıyorum bazı sorunlardan dolayı, 8,215 lira. Ben gaayet iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Post automatically merged:

Fiyat nedir brom? Fiyatı bilmeden birşey diyemem.
8,215

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Excalibur namı diğer Casper. Bir arkadaşım leptop alım satım yapıyor bu süre zarfında test etme imkanımız olan leptop dur kendileri. Öncelikle kasası Msı,Dell,Asus gibi beklersen hata etmiş olursun çünkü hafiften dandik bir kasa yapısı var. Tahriş etmek istemezsen ileride satma düşüncen olursa tavsiyem ek klavyeile oynaman olucaktır. Aynı zamanda cihazda ısınma problemi mevcut. Gta Witcher tarzı oyunlarda 86-90 dereceye kadar cpu sıcaklığını gördüğümü belirtmek isterim. Aynı zaman da uzun vadede daha da ısınma problemi olabilir çünkü saçma bir fan yapısı var. Cihaz da sol kısım soğukken sağ kısımda aşırı ısınma problemi var el ile kontrol ettiğinde bunu net bir şekilde anlıyabiliyorsun. bildiğim kadarı ile leptop da ekran kartları sağ numlock kısmında oluyor bu ısınma da eğerki ekran kartı orda ise ileride başını ağrıtabilir. Alt soğutucunu aliminyum ve mümkünse güçlü bir fan ile desteklemeni öneririm. Bu arada oyunlar high da denediğimizi de dip not olarak belirtmek isterim.

İyi Forumlar.

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
amaç pubg mobile, gerçekten 90 fps ve akıcı oynatacak mı bunu bilmek istiyorum.

kendim çalışıyorum ve kendim alacağım taksit ile dostum, maalesef masaüstü alamıyorum bazı sorunlardan dolayı, 8,215 lira. Ben gaayet iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Post automatically merged:

8,215
Elraenn Parva Sistemine bakmanı öneririm. Aşağı yukarı aynı sanırım bununla. Biz de yaklaşık 7 ay önce jugularis sistemini almıştık memnunuz.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Günümüz için ideal bir sistem ama linki atarsan inceleyebilirim ekstra bir şey eklenmesi gerekirse ekleyip söyleyebilirim istersen

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Laptop alacaksan çok fazla ısınacak bunu biliyorsundur. Soğutma içinde ciddi paralar harcayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İstedigin oyunu oynucagını düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bak böyle söylediniz bütün hevesım gıttı trıbe gırmek ıstıyom, şimdi alayım mı almıyayım mı ben çok almak istiyorum oyun performanslarıda iyi, ben sadece pubg mobile oynayacam ve pubg steam, beni 3-4 sene dayandırsa yeterli, sizce alıyım mı almıyım mı ama bu akşam konuşup sipariş vericem, bilgili olanlar hızlı cevasp verirse çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...