kadeşim senin fanda pislik birikmiş bende msi kullanıcıyısım aynısı bendede vardı söktüm fanın içinde bir dünya pislik çıktı şuan harika çalışıyorg860 kullanıcısıyım 1 yıldır fanından tıktık sesler geliyor kullanan varsa bu sorun sizde var mı
öyle düşünüyorum yapacağım sanırımım ama korona falan varservise gönder temizlesinler muhtemelen kıl gibi kirler toplanmıştır
içini açma şansım yok garantisi yanarGenelde tık tık diye ses hardiskten gelir ama fan sürtünüyorda olabilir fanları sabitleyen vidaları kontrol edin veya içine bir şey kaçmışta olabilir garantisi halen varsa yollayın
içini açma şansım yok garantisi yanarGenelde tık tık diye ses hardiskten gelir ama fan sürtünüyorda olabilir fanları sabitleyen vidaları kontrol edin veya içine bir şey kaçmışta olabilir garantisi halen varsa yollayın
garantisi bozuldu mu kankakadeşim senin fanda pislik birikmiş bende msi kullanıcıyısım aynısı bendede vardı söktüm fanın içinde bir dünya pislik çıktı şuan harika çalışıyor
açarsam garanti gider mi kiLaptop un kasasını aç bi hava vur
12 bin tl falan verdim mahalle bilgisayarcısına vermemYetkili servise veya güvendiğin bir bilgisayarcıya git temizlettir
Post automatically merged:
Veya Youtube'dan videoları izleyerek kendin evde temizleyebilirsin.
masanın üzerine koyuyorumdostum koyduğun yüzeye dikkat et içerisine bir küçük parça kaçmasından olur servise yollamı öneririm fanı parçalama ihtimali var
öyle olmamıştır umarımfan kırılmış olabilir veya tozlanmıştır
Alt tarafı bir vidayı sıkacaksın leptoptan anlamayan olursa garantiye varsa yolla diye yazdım garantisi varsa niye buraya konu açıyorsun anlamış değilim zati garantiye yollıyacan belli yani tuhaf insaniçini açma şansım yok garantisi yanar