Excalibur G870.1245-DF60X-B Harici Mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Excalibur G870.1245-DF60X-B sistemimde Control Center var ve bu uygulamada gpu modu diye bir sekme var. Ama burda 3 seçenek var Harici mod, Hibrit mod ve Dahili mod oyunlarda tam performans alabilmem için hangisini seçmem gerek. Dahiliyi seçersem ekran kartını çok yorar mı? Yorarsa bile fazla ısıdan ekran kartı yanabilir mi? Ekran kartım RTX3060 tüm gücünü kullanmak istiyorum hangisinde kullanmalıyım?

Ekli dosyalar

• 2685FEF4-1433-4821-9164-76D1D413B719.jpeg
    2685FEF4-1433-4821-9164-76D1D413B719.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 144
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Excalibur G870.1245-DF60X-B sistemimde Control Center var ve bu uygulamada gpu modu diye bir sekme var. Ama burda 3 seçenek var Harici mod, Hibrit mod ve Dahili mod oyunlarda tam performans alabilmem için hangisini seçmem gerek. Dahiliyi seçersem ekran kartını çok yorar mı? Yorarsa bile fazla ısıdan ekran kartı yanabilir mi? Ekran kartım RTX3060 tüm gücünü kullanmak istiyorum hangisinde kullanmalıyım?
Hocam, detaylı olarak şöyle açıklayayım size. İlk olarak, "Harici mod" seçeneği, tüm grafik işlemlerinin harici grafik kartı rtx3060 tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. Bu seçeneği seçerek, oyunlarda en yüksek performansı elde etmek mümkündür. "Hibrit mod" seçeneği ise, bazı grafik işlemlerinin dahili grafik kartı (entegre GPU) tarafından gerçekleştirilmesini ve diğerlerinin harici grafik kartı tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. "Dahili mod" seçeneği ise, tüm grafik işlemlerinin dahili grafik kartı tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. Amacınız ne yönde ise, ona göre seçim yapmanız gerekmektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam, detaylı olarak şöyle açıklayayım size. İlk olarak, "Harici mod" seçeneği, tüm grafik işlemlerinin harici grafik kartı rtx3060 tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. Bu seçeneği seçerek, oyunlarda en yüksek performansı elde etmek mümkündür. "Hibrit mod" seçeneği ise, bazı grafik işlemlerinin dahili grafik kartı (entegre GPU) tarafından gerçekleştirilmesini ve diğerlerinin harici grafik kartı tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. "Dahili mod" seçeneği ise, tüm grafik işlemlerinin dahili grafik kartı tarafından gerçekleştirilmesini sağlar. Amacınız ne yönde ise, ona göre seçim yapmanız gerekmektedir.
ben oyun performansı için hariciyi seçersem ekran kartını çok yorar mı?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Harici mod bildiğim kadarıyla performans modu gibi bişe onu kullanıyordu arkadaşım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ben oyun performansı için hariciyi seçersem ekran kartını çok yorar mı?
Hocam, "Harici mod" oyunlar için en yüksek performansı sağlar ve kartın potansiyelini tam olarak kullanmanızı sağlar. Ancak, bu modda ekran kartınız daha fazla ısınabilir ve fanları daha fazla gürültü yapabilir. Bu nedenle, ekran kartınızın sıcaklığını ve fan hızını izlemek önemlidir.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Harici sadece ekran kartına bindir yükü.
Hibrit ihtiyaç halinde ram ve işlemciden destek alır.
dahili direk destek alır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hariciye alırsan en güçlü performansı alırsın. Yanma gibi bir konuda olmaz merak etme. Ama hibritte kullanırsan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok bir kayıp yaşamazsın.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
harici alırsan en güçlü performans alırsın kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Harici mod en yüksek fps alınan/performans odaklı olandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...