Onaylı Üye
Tamirciye baktırtma tamirci cihazın içini açarsa direkt olarak garanti dışı kalır direkt yetkili servise götürmen gerekli yanlış montaj hatalı yerleştirme herşey olabilirtamirciye götür bence ısısı daha çok artarsa leptop kulanılmaz hale gelebilir
Teknik servise gönderdim hemde 2 kez ve bir sorun bulunamadı diye geri gönderdiler ikisinde de.İnsanların neden excalibur almadığı belli oldu ve Teknik servisi ara derim + harici ekran kartına yük biniyor
Teknik servise gönderdim hemde 2 kez ve bir sorun bulunamadı diye geri gönderdiler ikisinde deİnsanların neden excalibur almadığı belli oldu ve Teknik servisi ara derim + harici ekran kartına yük biniyor
evetaldıgın servıscıyle gorustunmu ?
servise gönderdim 2 kez ama test sonucunda bır sey cıkmadı dıyıp gerı gonderdıler aynı verdıgım gibi. casper almayın aldırmayın.Tamirciye baktırtma tamirci cihazın içini açarsa direkt olarak garanti dışı kalır direkt yetkili servise götürmen gerekli yanlış montaj hatalı yerleştirme herşey olabilir
kullanıyor 12 çekirdekİşlemci kullanım sayını arttır
fakat değişim için gönderdiğim de bır sorun yok dıyıp tekrar geri gonderdılergarantisi yok mu
aldığım günden beri böyle 2 ay servıste gectı zaten toplam 4 ay oldu pc alalıaldığın gibi mi oldu yoksa bir süreden sonra mı oldu knk
laptop ile kıyasladım zaten gtx 1060 dedıgım monster abra olan arkadasımla karsılastırmıstım.Dostum şöyle bir şey de var laptopta aldığın fps ile masaüstünde aldığın fps aynı olmuyor. Senlik bir durum yok.
evet görüştüm ve 2 kez gönderdim değişim talebinde dahi bulundum fakat bir sorun yok diyip geri gönderdiler ve servise veririken 100 derece de su kaynıyor demiştimyetkili servisle görüştün mü?
görüştüm knk bi sonuç alamadım.Yetkili servisi bir ara dosum durum normal değil gibi duruyor en iyi çözümü buradan değil oradan alırsın
elbette diğer yorumlara yazdım .Yetkili Servise Başvurmayı Denedin mi
öyle de oldu zaten format dahi atmamışlar hiç bir işlem yapılmamışTeknik servisleri pek iyi olmasa da yine de bi dene 2-3 hafta bekletip format atıp geri yollama ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?