Explorer.exe hatası (bi help)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İyi öğlenler MH ailesi. Öncelikle şu sıralar bilgisayarım da bir haller mevcut. Sistemim gayet iyi ancak oyun oynarken vs. aniden mouse kasmaya başlıyor 10 - 15 sn sonra da explorer.exe belleğe yerleştirilemedi gibi bir hata veriyor ve görevi sonlandırıp tekrar açsam bile aynı hata kalıyor reset atana kadar düzelmiyor. hatanın ss'ini atmak isterdim ancak o an bilgisayar kitlendiği için ss' de alamıyorum.

Ama siz sorunu anlamışsınızdır. Anlayan kişilerden yorum alabilir miyim lütfen :)

Şimdiden teşekkürler...

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Çözüm: İlk önce diskini 2'ye böl tüm önemli dosyalarını diske at daha sonra format at :brainfree::200iq::lazerdoge::cooldoge::thugdoge:

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Format atmanı öneririm en temizi , eğer oyun dışında önemli dosyaların çok fazla değilse Yandex Disk ücretsiz olarak 10 GB veriyor dosyalarını oraya upload edebilirsin . Son derece güvenli ve kolaydır kendimde kullanıyorum . Ayrıca Win 10 kurmada napıyorsan yap Win 10 yerine Win 95 kur daha iyi , en azından salak saçma sistem açıkları olmaz .

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bilgisayarını çalıştırdığında bu sorunla karşılaştığın zaman görev yöneticisinden "Yeni görevi çalıştır" de ve "explorer" yazıp "Çalıştır" de. Bu sayede bilgisayarı yeniden başlamak zorunda kalmazsın. Bilgisayarının bu sorundan tamamen giderilmesini istiyorsan isen; Fabrika ayarlarına dönmeni(format atmanı) öneririm. Tamamen temiz bir disk ile bu sorunu yaşamazsın. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...