External kodlama öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba,

Ben c++ ile program yönetimi araştırıyorum sanırım oyun hileleri bu mantıkla çalışıyor. Başka programı ( photoshop) gibi çalıştırıp kendi istediğim işlemi düzenli yaptırmak istiyorum ancak internet de external hile anlatı çok sığ herkes kodları txt de tutuyor ve vb ekliyor 1 aydır hiç ilerleme kaydedemedim.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. En azından araştırmam gereken kelimeler yazabilirseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
piyasada gördüğün insanların %90 ı hazır source'u değiştirerek yapıyor zaten tavsiyem öncelikle udemyden c++ dersi almak daha sonra guidedhackingten yoluna bakman

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum öncelilkle c++ visual dersleri alman gerekli

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
C++ visual basic dersleri alman lazım kanka temel altyapıyı oluşturduktan sonra kodlamaya geçebilirsin hemen kodlama olmuyor :)

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
evet C++ dersleri alman gerek ve Ücretsiz derslerde bulunuyor :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

başlangıç için iş görebilir.

Üye
5 HİZMET YILI
Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Ben Python JavaScript c# kendi işlerimi yapabilecek kadar biliyorum c++ da temel işlerimi halledebiliyorum ancak neyi araştırmam gerektiğini bulamadım.

How to make external cheat
How to manage a program with dll /external hack vb
Bunun gibi bin tane araştırma yaptım 1 ayda ancak ilerle kaydedemedim.

Araştırmam gereken kütüphane yada başka keyword varsa ona odaklanıyım.

Basit mantık olarak ( usta arkadaşlar daha iyi bilir benim gördüğüm)
1) program exe baseadress bulmalıyım
2) işlem yapılacak komutun pointer ve ofset ini bulmam lazım

Anladım kadarıyla
External ile mekanik tahrik ile komut çağırma
İnternal ile program fonksiyonu çağırma

Diye anladım internal için doğru düzgün hiç örnek bulamadım external da örnek var ancak içi boş

En kötü hesap makinesi açıp deneme yanılma yapabilsem çok daha rahat kavrarım diye düşünüyorum

Cevaplarınız için tekrar dan çok sağolun

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yanlis anlama beni 1-2 ayda zor kafa yorman gerekli ve bolca zaman

Üye
5 HİZMET YILI
yanlis anlama beni 1-2 ayda zor kafa yorman gerekli ve bolca zaman
Yok hocam neden yanlış anlıyım aynen dediğin gibi bolca araştırma yapmam lazım da araştırma konularını belirlemem gerekiyor.

Writeprocessmemory komutu sanırım tam uyuyorda bunun gibi araştırma adımlarıyla başlamak istiyorum ve bolca örnek bulmalıyım uygulamalı bu konuda çok sorun yaşıyorum. Herkese arkadaşların dediği gibi aynı kaynak kodundan çalıştığından hep havada kalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yok hocam neden yanlış anlıyım aynen dediğin gibi bolca araştırma yapmam lazım da araştırma konularını belirlemem gerekiyor.

Writeprocessmemory komutu sanırım tam uyuyorda bunun gibi araştırma adımlarıyla başlamak istiyorum ve bolca örnek bulmalıyım uygulamalı bu konuda çok sorun yaşıyorum. Herkese arkadaşların dediği gibi aynı kaynak kodundan çalıştığından hep havada kalıyor
kanka hatta o dediğimin üstüne şunu da ekleyim hileyi kodlayan kişi asla ücretsiz vermez projeyi devam ettirdiği sürece, gördüğün tüm bedava hileler (eac be vs. korumalı olanlardan bahsediyorum hani point blank hileleri bedava falan deme :D) projesi bitmiş ya da source patlatılmış hilelerdir

Üye
5 HİZMET YILI
kanka hatta o dediğimin üstüne şunu da ekleyim hileyi kodlayan kişi asla ücretsiz vermez projeyi devam ettirdiği sürece, gördüğün tüm bedava hileler (eac be vs. korumalı olanlardan bahsediyorum hani point blank hileleri bedava falan deme :D) projesi bitmiş ya da source patlatılmış hilelerdir
Doğru diyorsun hocam. Benim de böyle birşey araştırırken hilellere gelceğim aklıma gelmezdi . Şimdi başka araştırcak başlıklar buldum da onlarda tamam sistem hacklemeye girdi. Masum bi konu bambaşka yerlere gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...