Onaylı Üye
hi man, i added on you on disc can you acept me?npaylaşmıştım zaten ama konu silinmiş neden silindiği konusunda bir fikrim yok moderatör arkadaşlara attığım mesajlarada dönüş yapılmadı, youtube üzerinden paylaşıcam sanırım burada böyle muamele olmaya devam edicekse orayı takip edebilirsin dostum
dont work, can you acept me on discord?paylaşmıştım zaten ama konu silinmiş neden silindiği konusunda bir fikrim yok moderatör arkadaşlara attığım mesajlarada dönüş yapılmadı, youtube üzerinden paylaşıcam sanırım burada böyle muamele olmaya devam edicekse orayı takip edebilirsin dostum
onay almadı moderatorden kanki boşa beklemeyin isteyen varsa kaynak kodu atarım dc'den build alır oynarsınız.yeni versiyonu bekliyoruz
bullgaming1165It hasn't been approved by the moderator yet, buddy, don't wait in vain. If anyone wants, I can send the source code via Discord, you can build it and play.
alpzurna banada göndersene kralonay almadı moderatorden kanki boşa beklemeyin isteyen varsa kaynak kodu atarım dc'den build alır oynarsınız.
atarmısın bro lianderzonay almadı moderatorden kanki boşa beklemeyin isteyen varsa kaynak kodu atarım dc'den build alır oynarsınız.
hocam dc yok gdrive üzerinden paylaşma şansın varmı
Maybe, but tricks like that can still get people banned, so it's not really worth the risk.That's a useful trick, hats off to them.
If approved, this will likely be the only kitebot on the market that comes close to the level of wadbot.
Maybe, but tools like that usually don't last long before they get detected or banned.
Maybe, but tools like that usually don't last long before they get detected or bannedMaybe, but tricks like that can still get people banned, so it's not really worth the risk.
çalışmadı bende saldırı hızını algılamıyorşuanda aktif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?