external orbwalker

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
npaylaşmıştım zaten ama konu silinmiş neden silindiği konusunda bir fikrim yok moderatör arkadaşlara attığım mesajlarada dönüş yapılmadı, youtube üzerinden paylaşıcam sanırım burada böyle muamele olmaya devam edicekse orayı takip edebilirsin dostum
hi man, i added on you on disc can you acept me? :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
paylaşmıştım zaten ama konu silinmiş neden silindiği konusunda bir fikrim yok moderatör arkadaşlara attığım mesajlarada dönüş yapılmadı, youtube üzerinden paylaşıcam sanırım burada böyle muamele olmaya devam edicekse orayı takip edebilirsin dostum
dont work, can you acept me on discord?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yeni sürüm nerede kardeşim ve Discord adresini verir misin?

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
discord lianderz atarmısın bana da

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
discord ___asmodeus__ banada atar mısın dostum

Son düzenleme:
Üye
That's a useful trick, hats off to them.
Maybe, but tricks like that can still get people banned, so it's not really worth the risk.

If approved, this will likely be the only kitebot on the market that comes close to the level of wadbot.
Maybe, but tools like that usually don't last long before they get detected or banned.

Maybe, but tricks like that can still get people banned, so it's not really worth the risk.
Maybe, but tools like that usually don't last long before they get detected or banned

Thanks for sharing, but there's still a risk using tools like this since they can violate the game's rules and lead to bans. Anyone trying it should keep that in mind.