Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yatırım büyük ama sadece içerisindekilere yapılmış sanırım ilk gün 400 kere sitenin çökmesi ve az içerik olması açıkçası sadece tolgshow için 7 günlük denemeden baktım arayüzdede takılmalar ve bazı problemler vardı tutması konusuna gelirsek survivor kitlesi ile bir şeyler yapılırsa yüksek ihtimalle kısa dönemde kara geçilebilir onun dışında diğer dijital platformlar gibi trde bulunmayan yada sadece netflix'te olan bazı dizilerin nakilleri ilede bir yere kadar gelebilir. Fiyatlandırma konusunda ise reklamlı bir çıkış fiyatı olması garip ve platformun özgüvensiz görünmesine sebep oluyor bunun yerine 15 TL yapıp reklamsız tek hizmet verilmesi bile daha iyi olabilirdi ama Acun bu mutlaka bir kurtarma planı vardır .d
üyelik yapmaya çalışırken yanlışlıkla gmail yerine gamil yazmıştım site uyarmadı bile sonra para boşa gitti, arıyorum cevap da vermiyorlar. Çöp uygulama