Ez Global Ban Atıyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ez Global Aldım Ana Hesabımda Kullanıyorum Legit Bir Şekilde Vac Yermiyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
daha önce ban yemediysen yemezsin yediysen de spoof paylastim bakarsin ama yemediysen legite devam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ez Global Aldım Ana Hesabımda Kullanıyorum Legit Bir Şekilde Vac Yermiyim
3 yıldır cs hile piyasası içerisindeyim ilk 2 yılım çok aktif şekilde geçti. exlids yazılım isimli eski bir firmada en üst yetki adminlik yaptım. piyasadaki her hileyi denedim diyebilirim, biraz isim verirsem xhanger, ezglobal, atom premium vs vs. piyasa çok karışık herkes kendi hilesini yaymak için binbir türlü p*çliğe başvuruyor, ezglobalin başındaki c*h*n kendi hilesini üstte tutmak için youtubedan rakip firmalara telif yagdırıyodu. amaçları rekabeti azaltmak diğer firmalara giden üyeleri kendilerine çekmek bu yüzden çoğu underground cs hile yazılımı bu adam yüzünden gelişemedi o yüzden ben gerek ezglobalin arkasındaki işler gerek hile arayüzü falan fistan pek sevmem tercih etmem. her neyse şuan güncel olarak önerebileceğim tek yazılım xhanger yazılım. ezglobal ve atom premium gibi firmalar artan üye sayıları yüzünden büyük bir markalaşma sürecine girdiği için üyelerinin teknik sorunlarıyla hiç bir türlü ilgilenemiyorlar. bu yüzden daha küçük daha samimi bir ekibin yazılımıyla beraber olmanı isterim farkı anlatılamayacak kadar büyük

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayır atmıyor ama legit oyna ben ban yedim çok belli etme aim ac sadece

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 yıldır cs hile piyasası içerisindeyim ilk 2 yılım çok aktif şekilde geçti. exlids yazılım isimli eski bir firmada en üst yetki adminlik yaptım. piyasadaki her hileyi denedim diyebilirim, biraz isim verirsem xhanger, ezglobal, atom premium vs vs. piyasa çok karışık herkes kendi hilesini yaymak için binbir türlü p*çliğe başvuruyor, ezglobalin başındaki c*h*n kendi hilesini üstte tutmak için youtubedan rakip firmalara telif yagdırıyodu. amaçları rekabeti azaltmak diğer firmalara giden üyeleri kendilerine çekmek bu yüzden çoğu underground cs hile yazılımı bu adam yüzünden gelişemedi o yüzden ben gerek ezglobalin arkasındaki işler gerek hile arayüzü falan fistan pek sevmem tercih etmem. her neyse şuan güncel olarak önerebileceğim tek yazılım xhanger yazılım. ezglobal ve atom premium gibi firmalar artan üye sayıları yüzünden büyük bir markalaşma sürecine girdiği için üyelerinin teknik sorunlarıyla hiç bir türlü ilgilenemiyorlar. bu yüzden daha küçük daha samimi bir ekibin yazılımıyla beraber olmanı isterim farkı anlatılamayacak kadar büyük
xhanger da ilgilenmiyor bu arada discordlarına girmiştim bir ara sonra ban yedim falan diye yazdım bunlara ne geri dönüş yaptılar ne birşey sonra da discorddan mutelediler
yani dostum güvenilir hile diye birşey yoktur ama bir ara ezglobal de vac yediriyor diye birşeyler çıkmıştı haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
xhanger da ilgilenmiyor bu arada discordlarına girmiştim bir ara sonra ban yedim falan diye yazdım bunlara ne geri dönüş yaptılar ne birşey sonra da discorddan mutelediler
yani dostum güvenilir hile diye birşey yoktur ama bir ara ezglobal de vac yediriyor diye birşeyler çıkmıştı haberin olsun
haklı olabilirsin kesinlikle karşı çıkamam ama marka olarak xhanger diğerlerine nazaran daa önde xhangerın founderi ali cutslada tanıyorum yaızlım fix yediginde falan kendi uğraşıyor kendi çözüyor diğerlerinde aynı durum mevcut değil, haftalık 700-800 lira bağladıkları bi coder var sorun olduğunda çağrıyorlar sorun yokken yatıyor. en samimi önerim küçük bi hile communitysi ile takılmanız zaten tüm fişek ordan çakıyor, ben exlids yazılımda takılmaya başladıgımda 100 üye falandık 2600e kadar falan ulaştı sonrada ömrü doldu son buldu. çok daha samimi ortamlar ve sorununuzu daha kolay çözebileceğiniz ortamlar, bide useri az olduğu için ban riskide azalıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
legit oynarsan yemezsin! 2 tane hesabı taç yaptım şuan o hesaplar banlandı 2 hesapta da her seferinde güvenlik gözlemine alındım bu sefer daha legit oynamaya çalıştım sadece esp. Günde atacağın maç sayısı max 5 olsun güvenlik uyarısı bile yemiyeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ezglobali asla tavsiye etmem hic bir guncelleme vesaire geldigi yok teknik destek desen oda yok sadece sistemi acik tutup pasif gelir elde etmek icin kullaniyorlar,onun disinda diger hilelerden daha az ozelligi var ragebot falan yok,legit oynayacaksan olabilir ama genede tavsiye etmem,

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
EzGlobal nedensizce benm de çok güvendiğim bir hile kullandığım süreç boyunca ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
süresi bittikten 1 ay sonra yiyosun diye biliyorum veya dalgalarda

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kral ban atmıyo diye biliyorum çok belli edersen overwatch yiyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Legit oynamazsan çok rahat ban yersin

Üye
3 HİZMET YILI
aşırı legit ve sakin oynarsan ban yeme ihtimalin çok düşüktür

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
3 yıl oynadığım hesabım ban yemedi her şey sana bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en safe hileyle bile ban yiyen adamlar var aslında bu olayı biraz da sen belirliyorsun kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Çok doğru birşey daha eklicem aynı paraya iphone 7 mi alınır iphone 11 mi ezglobalde 60 70 özellik varken xhangerda 200 den fazla özellik var aklına gelmicek bi ton özellik dolu en ironik özelliklerden birisi özel skinler karakterleri valorant heroları yapabiliyorsun putin falan muz şeklinde bıçak var gta sandreas katanası var wolfteamdeki legend var keleşte wolftram alsancak bıçağı vsr oyundan sıkılmıyorsun gerçekten awpde bazuka skini var bildiğin roket atar ezglobalde bi aimbot bi wallhack var başkada birşey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...