Üye
uzun süreli değil zaten 2 rank atlayıp sileceğim elmas sandık aldım 15 gün çıktı keşke 5 liraya günlük alsaydım 25 lira için pişmanım ayrıca atom aldım ezglobal alsam daha iyi olurdu sanırımBelli etmediğin sürece forumlarda paylaşılan hileleri kullansan bile ban yemezsin. 24 saatlik paylaşılan hilelerden kullandım, bir kere bile vac ban yemedim. Tabi karşıma hile gelince dayanamayıp spinbot vb açtım, sonu hüsran. Bazı forumlar içerisinde 24 saatlik paylaşılan hileleri indirebilirsin. Bazı insanlar Mining/Trojan vb diyor, düşük sistemli bilgisayar alıp içerisine CS:GO yu indir, Steam Guard ile Steam hesabını güvenceye al, bilgisayar lazım olduğu zaman formatı çak gitsin. Paralı hileler ile ücretsiz hileler arasındaki tek fark riski azaltmasıdır, Valve'nin o yazılımı takip etmediğini bilemezsin. Geçtiğimiz seneler de Valve uyanıklık yapıp sinsice bekledi, insanlar daha çok kullanmaya başladı ve bir anlık o yazılımı kullanan kişileri banladı, yani diyeceğim şudur ki 24 saatlik hile kullanmak daha mantıklı.
ayda 1 günlük alacağım bundan sonra öyle öyle kasarımBelli etmediğin sürece forumlarda paylaşılan hileleri kullansan bile ban yemezsin. 24 saatlik paylaşılan hilelerden kullandım, bir kere bile vac ban yemedim. Tabi karşıma hile gelince dayanamayıp spinbot vb açtım, sonu hüsran. Bazı forumlar içerisinde 24 saatlik paylaşılan hileleri indirebilirsin. Bazı insanlar Mining/Trojan vb diyor, düşük sistemli bilgisayar alıp içerisine CS:GO yu indir, Steam Guard ile Steam hesabını güvenceye al, bilgisayar lazım olduğu zaman formatı çak gitsin. Paralı hileler ile ücretsiz hileler arasındaki tek fark riski azaltmasıdır, Valve'nin o yazılımı takip etmediğini bilemezsin. Geçtiğimiz seneler de Valve uyanıklık yapıp sinsice bekledi, insanlar daha çok kullanmaya başladı ve bir anlık o yazılımı kullanan kişileri banladı, yani diyeceğim şudur ki 24 saatlik hile kullanmak daha mantıklı.
yeni hesap fln vermiyolar hikaye hepsi heryerde crackı var para vermeye değmezezglobal kullanıyorum çok belli ettiğim zaman oyundan attırıyor her maçta 1. oluyorum hiç kimse hile demiyor 41 kişi 30 kişi arası alıyorum 20tl ver dene istersen ezglobali sonra sınırsızı alırsın zaten gayet güzel
Post automatically merged:
vac ban yersen destek aç yeni hesap veriyorlar zaten (prime)
vac yemediğim için veriyorlar mı vermiyorlar mı bilmiyorum ama vac yemedim en azındanyeni hesap fln vermiyolar hikaye hepsi heryerde crackı var para vermeye değmez
script aynen baya iyi arkadaşım kullanıyordu baya özelliği olan bir hileSpirt veya OneTap al. Paran varsa AimWare. Atom, ezglobal veya csrk gibi hilelerle uğraşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?