Ez Global Vs Atom Preminum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler öncelikle selamun aleyküm
ilk sorum ezglobal mi atom premium mu sizce hangisi daha iyi
ve bunlar %100 vac koruması diyorlar vac yiyen kişiler var sizce almalımıyım güvenilir mi
bu vac yiyenler belli edenler mi ben legit oynarım belli etmem sıkıntı yok
aranızda kullanan var mı
hangisini tavsiye edersiniz

Son düzenleme:

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
atom premium geçerli fakat belli edersen vac yine yakalıyor yine yakalıyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Belli etmediğin sürece forumlarda paylaşılan hileleri kullansan bile ban yemezsin. 24 saatlik paylaşılan hilelerden kullandım, bir kere bile vac ban yemedim. Tabi karşıma hile gelince dayanamayıp spinbot vb açtım, sonu hüsran. Bazı forumlar içerisinde 24 saatlik paylaşılan hileleri indirebilirsin. Bazı insanlar Mining/Trojan vb diyor, düşük sistemli bilgisayar alıp içerisine CS:GO yu indir, Steam Guard ile Steam hesabını güvenceye al, bilgisayar lazım olduğu zaman formatı çak gitsin. Paralı hileler ile ücretsiz hileler arasındaki tek fark riski azaltmasıdır, Valve'nin o yazılımı takip etmediğini bilemezsin. Geçtiğimiz seneler de Valve uyanıklık yapıp sinsice bekledi, insanlar daha çok kullanmaya başladı ve bir anlık o yazılımı kullanan kişileri banladı, yani diyeceğim şudur ki 24 saatlik hile kullanmak daha mantıklı.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Belli etmediğin sürece forumlarda paylaşılan hileleri kullansan bile ban yemezsin. 24 saatlik paylaşılan hilelerden kullandım, bir kere bile vac ban yemedim. Tabi karşıma hile gelince dayanamayıp spinbot vb açtım, sonu hüsran. Bazı forumlar içerisinde 24 saatlik paylaşılan hileleri indirebilirsin. Bazı insanlar Mining/Trojan vb diyor, düşük sistemli bilgisayar alıp içerisine CS:GO yu indir, Steam Guard ile Steam hesabını güvenceye al, bilgisayar lazım olduğu zaman formatı çak gitsin. Paralı hileler ile ücretsiz hileler arasındaki tek fark riski azaltmasıdır, Valve'nin o yazılımı takip etmediğini bilemezsin. Geçtiğimiz seneler de Valve uyanıklık yapıp sinsice bekledi, insanlar daha çok kullanmaya başladı ve bir anlık o yazılımı kullanan kişileri banladı, yani diyeceğim şudur ki 24 saatlik hile kullanmak daha mantıklı.
uzun süreli değil zaten 2 rank atlayıp sileceğim elmas sandık aldım 15 gün çıktı keşke 5 liraya günlük alsaydım 25 lira için pişmanım ayrıca atom aldım ezglobal alsam daha iyi olurdu sanırım
Post automatically merged:

ayda 1 günlük alacağım bundan sonra öyle öyle kasarım

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
2side paste bir hile almanı önermem ucuz birşey istiyorsan spirt al ucuz ve kaliteli

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Ezglobal Ve Atom Kullanma Kullancaksan AimStrike Kullan Destek Felan Çok İyi Alıcaksan Onu Al

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ezglobal kullanıyorum çok belli ettiğim zaman oyundan attırıyor her maçta 1. oluyorum hiç kimse hile demiyor 41 kişi 30 kişi arası alıyorum 20tl ver dene istersen ezglobali sonra sınırsızı alırsın zaten gayet güzel

vac ban yersen destek aç yeni hesap veriyorlar zaten (prime)

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ezglobal kullanıyorum çok belli ettiğim zaman oyundan attırıyor her maçta 1. oluyorum hiç kimse hile demiyor 41 kişi 30 kişi arası alıyorum 20tl ver dene istersen ezglobali sonra sınırsızı alırsın zaten gayet güzel

vac ban yersen destek aç yeni hesap veriyorlar zaten (prime)
yeni hesap fln vermiyolar hikaye hepsi heryerde crackı var para vermeye değmez

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ezglobal i hiç tavsiye etmem her yerde cracklenmiş ezglobal var en iyisi atom

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
'indigo paste vs caramel paste' demek daha doğru olur. gidin aimware alın saçma sapan pastelerle uğraşmayın aimware alın
aimware pahalı geldiyse spirthack alın, çok iyi bir hile

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Spirt veya OneTap al. Paran varsa AimWare. Atom, ezglobal veya csrk gibi hilelerle uğraşma.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
İkisi de aynı hilenin farklı teması gibi geliyo bana. İkisi de paralı hile olduğundan vac tehlikesi çok düşük ama kesinlikle ondan daha iyi hileler mevcut. Bu arada csrk ve atom aynı hileler onu da belirteyim...

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SirSwagger nasıldır ? ezglobal ve atom kötü fakat sirswagger'da türk o nasıldır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...