ez globali vac algılar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
skin changer kullanmak istiyorum hile değil sadece skin changer bu adamlar ow yemediğiniz sürece ban yemezssiniz diyolar skinchanger in ow ban ihtimali yok ez global i vacnet algılamadığı sürece ban yemem diye tahim ediyorum sizce ez global yakalanır mı null base koruması falan diyorlar

Süper Üye
7 HİZMET YILI
ınternette sadece skinchanger var onlarıkullan ban yemezsin ama risk var herzaman

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
skin changer kullanmak istiyorum hile değil sadece skin changer bu adamlar ow yemediğiniz sürece ban yemezssiniz diyolar skinchanger in ow ban ihtimali yok ez global i vacnet algılamadığı sürece ban yemem diye tahim ediyorum sizce ez global yakalanır mı null base koruması falan diyorlar
source 2 den sonra belli olur ya koruması vb şeyler oyun motoru değişiyor sonuçta sbyte kullan istersen sadece skin changer kullanırsın vac da yemezsin owde

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ınternette sadece skinchanger var onlarıkullan ban yemezsin ama risk var herzaman
ez global daha güvenilir olmaz mı csgo da global im envanterim var bıçağım falan satıyorum şuan sıvı soğutma vs alacağım ama envanterimden de olmak istemiyorum o yüzden skinchanger kullanmak istiyorum

Üye
6 HİZMET YILI
hile olarak sayılıyor, oyun dışı oyuna etki eden bir 3. parti yazılım olduğu için örnek göstermem gerekirse lolde çok kişi ban yemişti bu kostüm hilesi yüzünden.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka yani ezglobal seçebileceğin en mantıklı hile olur heralde vac ban yememek için ben bi ara 1 haftalık denedim vac ban yemedim sinirden biraz belli ederek oynadım overwatchdan yedim ban

Süper Üye
7 HİZMET YILI
ez global daha güvenilir olmaz mı csgo da global im envanterim var bıçağım falan satıyorum şuan sıvı soğutma vs alacağım ama envanterimden de olmak istemiyorum o yüzden skinchanger kullanmak istiyorum
ezglobalda baska hılelerdevar sadece skinchanger olarak programlarvar onları kullanabilirsin

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile olarak sayılıyor, oyun dışı oyuna etki eden bir 3. parti yazılım olduğu için örnek göstermem gerekirse lolde çok kişi ban yemişti bu kostüm hilesi yüzünden.
biliyorum hile olarak satıldığını valve para ile satıyor bunları kimsenin bedava kullanmasını istemiyor da çok pahallı satıyor vicdansız vac algılar mı ez global i bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şimdilik kullanma derim garantisi yok çünkü internete ezglobal vac yazınca karşına çıkan bir sürü vac yiyen kişi çıkıyor hesap gitmesin derim skinleri sattıktan sonra yap ne yapıcaksan

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ücretsiz olanlar kesinlikle ban yediriyor ama ez global sana hesap garantiside veriyor dene derim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
maalesef dostum her hile vac yedirir bu yüzden prime hesapta oynama ezglobal vac yediren bir hile hile önerisi aimware,skeet.Aimware pahalı ama şiddetle öneriyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
belli etmessen bişe olmaz da bence sen yapma şimdi

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şimdilik kullanma derim garantisi yok çünkü internete ezglobal vac yazınca karşına çıkan bir sürü vac yiyen kişi çıkıyor hesap gitmesin derim skinleri sattıktan sonra yap ne yapıcaksan
öyle yapacağımda global hesap çöp etmek istemiyorum hesabı da o kadar emek var

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka İstedigin Hile Olsun 3.Parti Yazılım Olması Yeterli Ban Yemen İçin VALVE Bu Konuları Affetmiyor Arkada INJECT Olmuş Şekilde Durssa Bile Ban yersin Sistem Algılarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...