Üye
source 2 den sonra belli olur ya koruması vb şeyler oyun motoru değişiyor sonuçta sbyte kullan istersen sadece skin changer kullanırsın vac da yemezsin owdeskin changer kullanmak istiyorum hile değil sadece skin changer bu adamlar ow yemediğiniz sürece ban yemezssiniz diyolar skinchanger in ow ban ihtimali yok ez global i vacnet algılamadığı sürece ban yemem diye tahim ediyorum sizce ez global yakalanır mı null base koruması falan diyorlar
ez global daha güvenilir olmaz mı csgo da global im envanterim var bıçağım falan satıyorum şuan sıvı soğutma vs alacağım ama envanterimden de olmak istemiyorum o yüzden skinchanger kullanmak istiyorumınternette sadece skinchanger var onlarıkullan ban yemezsin ama risk var herzaman
kanka yani ezglobal seçebileceğin en mantıklı hile olur heralde vac ban yememek için ben bi ara 1 haftalık denedim vac ban yemedim sinirden biraz belli ederek oynadım overwatchdan yedim banskin changer kullanmak istiyorum hile değil sadece skin changer bu adamlar ow yemediğiniz sürece ban yemezssiniz diyolar skinchanger in ow ban ihtimali yok ez global i vacnet algılamadığı sürece ban yemem diye tahim ediyorum sizce ez global yakalanır mı null base koruması falan diyorlar
ezglobalda baska hılelerdevar sadece skinchanger olarak programlarvar onları kullanabilirsinez global daha güvenilir olmaz mı csgo da global im envanterim var bıçağım falan satıyorum şuan sıvı soğutma vs alacağım ama envanterimden de olmak istemiyorum o yüzden skinchanger kullanmak istiyorum
biliyorum hile olarak satıldığını valve para ile satıyor bunları kimsenin bedava kullanmasını istemiyor da çok pahallı satıyor vicdansız vac algılar mı ez global i bilmiyorumhile olarak sayılıyor, oyun dışı oyuna etki eden bir 3. parti yazılım olduğu için örnek göstermem gerekirse lolde çok kişi ban yemişti bu kostüm hilesi yüzünden.
şimdilik kullanma derim garantisi yok çünkü internete ezglobal vac yazınca karşına çıkan bir sürü vac yiyen kişi çıkıyor hesap gitmesin derim skinleri sattıktan sonra yap ne yapıcaksanez global daha güvenilir olmaz mı csgo da global im envanterim var bıçağım falan satıyorum şuan sıvı soğutma vs alacağım ama envanterimden de olmak istemiyorum o yüzden skinchanger kullanmak istiyorum
satın alınan bişey olduğu için bitmez de diyorum ücretsiz bişey zamanla eskiyecek yenilemeyecekler felan diye diyormezglobalda baska hılelerdevar sadece skinchanger olarak programlarvar onları kullanabilirsin
ya işte kullanıcaksan ezglobal kullan bro mantıklı olurbiliyorum hile olarak satıldığını valve para ile satıyor bunları kimsenin bedava kullanmasını istemiyor da çok pahallı satıyor vicdansız vac algılar mı ez global i bilmiyorum
öyle yapacağımda global hesap çöp etmek istemiyorum hesabı da o kadar emek varşimdilik kullanma derim garantisi yok çünkü internete ezglobal vac yazınca karşına çıkan bir sürü vac yiyen kişi çıkıyor hesap gitmesin derim skinleri sattıktan sonra yap ne yapıcaksan
her hile ban yedirir ama her hile vac dan yedirmez ezglobal yedirmiyor kanka vac ban 1 hafta kullandım.maalesef dostum her hile vac yedirir bu yüzden prime hesapta oynama ezglobal vac yediren bir hile hile önerisi aimware,skeet.Aimware pahalı ama şiddetle öneriyorum
belli edecek bişey yok hocam skin changer kullanacağım sadecebelli etmessen bişe olmaz da bence sen yapma şimdi
bro şöyle yap yan çar aç ezglobalın 1 günlüğü al yediriyor mu yedirmiyor mu gör bak çok bir şey kaybetmezsin ama denemek sana kalmışbelli edecek bişey yok hocam skin changer kullanacağım sadece
hesap garantisi yalan adamlar kopyala yapıştır yapıyor başka hile kullanmışsınızdır diyeücretsiz olanlar kesinlikle ban yediriyor ama ez global sana hesap garantiside veriyor dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?