EZ PUBG Mobile ban durumu nedir, ne durumda?

EzPUBGM iyi durumda mı? Ban attırıyor mu?

• Evet, iyi durumda.

• Yoo, iyi durumda değil.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben EZ PUBG Mobile hilesinin durumunu merak ediyorum da.

Eskiden hileden dolayı ban yemiştim ve ESP gidip geliyordu araba ESP'leri gözükmüyordu itemler gözükmüyordu vs.
Boş yere 3GB indirip bir de boş yere uğraş vermek istemiyorum.

EZ PUBG Mobile iyi durumda mı? Eğer iyi durumdaysa neler yapmam gerek? Hataları varsa, hatalar düzeltiliyor mu? Düzeltiliyorsa nasıl düzeltebilirim yazarsanız sevinirim.

Ha bir de hile GameLoop indirip bir de PUBG Mobile indirip uğraş vermeye değer mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1.5 aydır yasak almadım aimbot ayarım 3 de oynuyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben 1 ay oynadım full belli ederek ban yok
Post automatically merged:

iyi hile ani ben kullandıgım surece begendim arkadaşlarla eglencesine giriyorum

Üye
4 HİZMET YILI
espler gidip geliyor fakat çok fazla belli etmesen ban yemiyorsun.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben indirdim bir haftadır ban sıkıntısı yok lakın aim çok karısıyor kitlenirken ekranda adam kafayı yiyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aynen aım bot sıkıntılı...50mt sonra adamın kafasının ustunden gecıyor aımı adamın ortasına ayarladım haldegogusune yanı.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
3 haftadır oynuyorum her maç da gayet belli ediyorum fakat dün 4lü girdik, karşıdan 4'lü olarak 3 grup indirdim çimen içinden vurdum adamları vs aimbot da açıktı haliyle, maç bitmeden evvel bağlantım koptu 10 yıl yemişim xD ama arkadaşıma rank kasıyorduk zaten sorun değil kullanılır yani ^^

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Esp Gidip Gelme yapıyor Bro Belli ederek oynadım ban yok Aimde Arada sıkıntı çıkarıyo o kadar Gene idare eder iyi :)

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Taç 1 de 10 yıl ban yedim veri değişimi yazısı çıktı aimbot kullanmıştım çünkü esp ile bir yerden sonra can sıkıcı olmaya başlıyor bu arada bu Logitech pek tekin bir uygulama değil onu ne zaman yüklesem banlanıyorum

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çimenden sisten vurmamak lazım birde adamların üstüne üstüne gidince hile çok belli oluyor aimbotu açmanızı kesinlikle tavsiye etmem eninde sonunda ban yediriyor ama 1 ay sonra ama 3 ay sonra aimbot yüzünde 2 tane hesabım gitti şimdi 3.cüsünü açtım yeni hesap

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2 ay dayanır gibi şu an
Yapacak birşey yok banlandıkça yenisini açarız nasıl olsa bak benim 2 tane hesabım gitti 3.cüsünü açtım bugün banlanan hesaplar için üzüldümmü hayır hemde hiç üzülmedim sonuçta emek vermeden oynuyorum önemli olan eğlenceli vakit geçirebilmek milleti oyundan soğutabilmek

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bemım 1 tane ras hesap banlandı 1 hafta once bende cımın ıcınde vurudum .ama onumde cıme yatını gordum dordugum yere sıktım.çnormalde ban atmamamsı lazım ama attı.10yıl.allahtan ana hesap deildi.sımdı esp acıyorum .ılk basta sılah bulmak ıcın sonra hıleyı kapatıyorum.bende confıgde var.ultura beyaz adam.yanı pek ıhtıyac duymuyorum.herkesı gun ısıgı gıbı goruyorum zagten onun banı yok.ısteyene yardımcı olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben kullandım ana hesabımda legit oynayın ben legit oynadım ban yemedim yani sıkıntısı yok hilenin ban yok bende

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
3 haftadır oynuyorum her maç da gayet belli ediyorum fakat dün 4lü girdik, karşıdan 4'lü olarak 3 grup indirdim çimen içinden vurdum adamları vs aimbot da açıktı haliyle, maç bitmeden evvel bağlantım koptu 10 yıl yemişim xD ama arkadaşıma rank kasıyorduk zaten sorun değil kullanılır yani ^^
belli etmezsem aimbot kullanmam ban yememe sebep olur mu, aimbotsuz 1,2 el maç atayım dedim herkes hile. Belli etmesem aimbot kullansam yer miyim

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
belli etmezsem aimbot kullanmam ban yememe sebep olur mu, aimbotsuz 1,2 el maç atayım dedim herkes hile. Belli etmesem aimbot kullansam yer miyim
istediğin kadar belli etme aimbot kullanırsan hesabın bir süre sonra reportlardan dolayı otomatik olarak ban yiyor bence detect olmuş bu logitech denen program pek güvenli değil 2 tane hesabım ban yedi benim açmanı kesinlikle önermem ama yinede sen bilirsin keyfin bilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...