gördüğüm en iyi video'lu profilEsp Gidip Gelme yapıyor Bro Belli ederek oynadım ban yok Aimde Arada sıkıntı çıkarıyo o kadar Gene idare eder iyi
Yapacak birşey yok banlandıkça yenisini açarız nasıl olsa bak benim 2 tane hesabım gitti 3.cüsünü açtım bugün banlanan hesaplar için üzüldümmü hayır hemde hiç üzülmedim sonuçta emek vermeden oynuyorum önemli olan eğlenceli vakit geçirebilmek milleti oyundan soğutabilmek2 ay dayanır gibi şu an
Yav kardeş bende hileyi çalıştırınca lobide oyundan atıyor nedeni nedirben kullandım ana hesabımda legit oynayın ben legit oynadım ban yemedim yani sıkıntısı yok hilenin ban yok bende
belli etmezsem aimbot kullanmam ban yememe sebep olur mu, aimbotsuz 1,2 el maç atayım dedim herkes hile. Belli etmesem aimbot kullansam yer miyim3 haftadır oynuyorum her maç da gayet belli ediyorum fakat dün 4lü girdik, karşıdan 4'lü olarak 3 grup indirdim çimen içinden vurdum adamları vs aimbot da açıktı haliyle, maç bitmeden evvel bağlantım koptu 10 yıl yemişim xD ama arkadaşıma rank kasıyorduk zaten sorun değil kullanılır yani ^^
istediğin kadar belli etme aimbot kullanırsan hesabın bir süre sonra reportlardan dolayı otomatik olarak ban yiyor bence detect olmuş bu logitech denen program pek güvenli değil 2 tane hesabım ban yedi benim açmanı kesinlikle önermem ama yinede sen bilirsin keyfin bilirbelli etmezsem aimbot kullanmam ban yememe sebep olur mu, aimbotsuz 1,2 el maç atayım dedim herkes hile. Belli etmesem aimbot kullansam yer miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?