EZ PUBG Mobile hilesi öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@

LeftSpace

Hile ara yüzü biraz daha kullanışlı hale getirilebilir:
-Silah ve itemlerin yerlerini gösteren menüler tek bir menüde ve tik sistemine dayanarak düzenlenebilir. Görmek istediklerini tiklersin geçersin, daha pratik olur.
-Düşmanların adları, can barları vs seçime tabii olmalıdır. İsteyen açmalı, istemeyen kapatabilmelidir. Bu şekilde olunca misal bende isimlerden ve can barının yüzünden düşmanın vücudunu göremiyorum. Karman çorman gözüküyor. Bu belki benim kullandığım 1440x900 çözünürlük monitörden kaynaklanıyor olabilir. Lakin seçime bağlı olsa en azından benim gibi sorun yaşayanlar için bir çözüm olur.
-Hile menüsü sabit, sağ alt köşede olacak şekilde konumlandırılabilir. Üzerine bastığımızda yukarı doğru menüler gelse daha şekil bence.

Gördüğüm hatalar:
-ESP bazen sapıtıyor, kendimizi, takım arkadaşlarımızı gösterip düşman sayısı olarak gösteriyor.
-Bazen ise kapanmış gibi hiçbir şey göstermiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
temelden hatalı olan şeyler yüzünden hileye özellik ekleme çıkartma yapamıyorum. config sistemi arızalı. sistemi yazan arkadaş ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sana katılıyorum ufak düzeltmeler gerekli söylediklerine ek olarak aimbotunda düzeltilmesi lazım.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
temelden hatalı olan şeyler yüzünden hileye özellik ekleme çıkartma yapamıyorum. config sistemi arızalı. sistemi yazan arkadaş ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum.
Sitenin temel hilesi değil mi ki bu? Birinin sahip çıkması lazım ya da elden geçirmesi ya da kaldırıp başka hile yapması. Memoryhacker denince ilk akla pubg hilesi geliyor. Şahsen bu siteyle bağlantım ilk öyle olmuştu. Basit ama seçime bağlı bir ara yüz, düzenli update şart bence. Hocam site size aiit sanırım, başkası ilgilenmesede site için sizin el atmanız lazım.pubg mobile hile siteye çok fazla kullanıcı çeken bir uygulama yani :)

Üye
5 HİZMET YILI
esp göstermediğinden benim bir kaç kez başıma geldi ve kaybettim maçlarda oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sana katılıyorum ufak düzeltmeler gerekli söylediklerine ek olarak aimbotunda düzeltilmesi lazım.
aımbotunda bır hata soz konsuu degıl gayet normal calısıyor sadece senın oyundakı hassasıyetıne gore farklılık gosterıyor
Post automatically merged:

pubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor
esp+ aımbot ıle 3000. macıma cıktım dun legıd oynadıgın surece bır sorun teskıl etmıyor ban yemek sıze kalmıs kac sezondur ban yemıyorum suan hesabım fatıh kademesınde 5.60 kd var

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
esp ara ara kaybolma yapıyor ve düşmanları göremiyorum bu sorunun düzeltildiği söylenmişti lakin şuan halen devam ediyor bilginize

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
there is no error in your ambot, it works very normally, it just differs according to your sensitivity in the game
there is no error in your ambot, it works very normally, it just differs according to your sensitivity in the game

I went to my 3000th match with esp+ aimbot, it doesn't pose a problem as long as you play dun legıd, the ban food is out, how many seasons have I not been banned, now my account has 5.60 kd in fatih level
can you tell me what to do with the settings of aimbot? and which key should be assign to aimbot for best use? please do reply asap :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aımbotunda bır hata soz konsuu degıl gayet normal calısıyor sadece senın oyundakı hassasıyetıne gore farklılık gosterıyor

esp+ aımbot ıle 3000. macıma cıktım dun legıd oynadıgın surece bır sorun teskıl etmıyor ban yemek sıze kalmıs kac sezondur ban yemıyorum suan hesabım fatıh kademesınde 5.60 kd var
Ben kullandım bi kere aynı gün ban yedim hiçbir şekilde belli etmedim bilgisayar eskiydi tabi o zaman 1.5 sene falan oluyor

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
O dediklerini yapmak bile uğraş gerektiren bir şey, bu şekilde daha kullanışlı bence önceden bu hileyi bulamayanlar da vardı :)

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Skeleton esp nin kafası eksik bence kafada eklenirse çok şahane olur agam sadece gövde kollar ve bacaklar gözüküyor adamların bakışlarını görürüz nereye baktıklarını kime baktıklarını falan görürdük ve hile çok daha keyifli hale gelirdi sizin için bir kafayı çizmek çok zor birşey değildir diye düşünüyorum fazla vaktinizi bile almaz.

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...