Sitenin temel hilesi değil mi ki bu? Birinin sahip çıkması lazım ya da elden geçirmesi ya da kaldırıp başka hile yapması. Memoryhacker denince ilk akla pubg hilesi geliyor. Şahsen bu siteyle bağlantım ilk öyle olmuştu. Basit ama seçime bağlı bir ara yüz, düzenli update şart bence. Hocam site size aiit sanırım, başkası ilgilenmesede site için sizin el atmanız lazım.pubg mobile hile siteye çok fazla kullanıcı çeken bir uygulama yanitemelden hatalı olan şeyler yüzünden hileye özellik ekleme çıkartma yapamıyorum. config sistemi arızalı. sistemi yazan arkadaş ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum.
Nasil kullandigina bagli yani ben 5 gundur oynuyorum hic sorun yokpubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor
aımbotunda bır hata soz konsuu degıl gayet normal calısıyor sadece senın oyundakı hassasıyetıne gore farklılık gosterıyorsana katılıyorum ufak düzeltmeler gerekli söylediklerine ek olarak aimbotunda düzeltilmesi lazım.
esp+ aımbot ıle 3000. macıma cıktım dun legıd oynadıgın surece bır sorun teskıl etmıyor ban yemek sıze kalmıs kac sezondur ban yemıyorum suan hesabım fatıh kademesınde 5.60 kd varpubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor
there is no error in your ambot, it works very normally, it just differs according to your sensitivity in the game
can you tell me what to do with the settings of aimbot? and which key should be assign to aimbot for best use? please do reply asapthere is no error in your ambot, it works very normally, it just differs according to your sensitivity in the game
Post automatically merged:
I went to my 3000th match with esp+ aimbot, it doesn't pose a problem as long as you play dun legıd, the ban food is out, how many seasons have I not been banned, now my account has 5.60 kd in fatih level
Ben kullandım bi kere aynı gün ban yedim hiçbir şekilde belli etmedim bilgisayar eskiydi tabi o zaman 1.5 sene falan oluyoraımbotunda bır hata soz konsuu degıl gayet normal calısıyor sadece senın oyundakı hassasıyetıne gore farklılık gosterıyor
esp+ aımbot ıle 3000. macıma cıktım dun legıd oynadıgın surece bır sorun teskıl etmıyor ban yemek sıze kalmıs kac sezondur ban yemıyorum suan hesabım fatıh kademesınde 5.60 kd var
ama ilgilinemelisin herkez bu durumdan maruz kalıyor seviliyorsuntemelden hatalı olan şeyler yüzünden hileye özellik ekleme çıkartma yapamıyorum. config sistemi arızalı. sistemi yazan arkadaş ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorumama
şuan yemiyorpubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor
aimbot kullanırsanız ban riski çok yüksek benn aimbottan yedim banı çok reportlandım sırf bu yüzdenama ilgilinemelisin herkez bu durumdan maruz kalıyor seviliyorsun
şuan yemiyor
knk değil aimbot sayılmaz cunku yüksek değil video aınmadıgın sürece ban yemesinaimbot kullanırsanız ban riski çok yüksek benn aimbottan yedim banı çok reportlandım sırf bu yüzden
ben 2 3 ay oynadım hileyle uyarı attı 2 kere bir daha bilşe atmadıpubgde hile kullanan var mı varsa ne kara sürede ban yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?