- Yasaklandı
valla yavaş alıyorda aim denicem teşeküller reisBen şahsen Beğendim Fakat Aimbot yavaş çalışıyorsa Eğer Logitech mosueniz Varsa Dpi arttırabilirsini Programdan Normal Mauseniz Varsa Windows ayarlarından Dpi arttının Aim daha hızlı oluyor
ben arada bi aim bota tıkladığım mause 360 döbüyo nedenini biliyormusunuz acabaEz PUBG Mobile alternative aimbot bence eskisinden daha iyi. Eski aimbot tam aim almıyor ve kitlenmiyordu, biraz sıkıntıları vardı. Yeni gelen alternative aimbot tam kitleniyor tam aim alıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Güncellendiğinden beri bende soruyorum ama cevap gelmediben arada bi aim bota tıkladığım mause 360 döbüyo nedenini biliyormusunuz acaba
evet 360 dönüyoryeni aimbot çook daha güzel ancak yakın mesafedeyken bazen 180 dönuyorum o sıkıntı oluyor
banlanma olayı eskisine göre nasıl pekiEz PUBG Mobile alternative aimbot bence eskisinden daha iyi. Eski aimbot tam aim almıyor ve kitlenmiyordu, biraz sıkıntıları vardı. Yeni gelen alternative aimbot tam kitleniyor tam aim alıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?