Arkadaşlar selamünaleyküm ben ezpubgm kullanıyorum aim,esp falan açık oynuyorum ama bu arada aimbotu shift tuşuna atıyorum bir düşmana kitlendiği zaman mouse 360 dönüyor çok kere ölmeme neden oldu nasıl düzeltebilirim?
Anladım sorun yok hileyle alakalı bir durum olduğu için güncellenmesini bekleyelim güncellendikten sonra aynı sorunu yaşarsanız yardımcı oluruz.aga ben genelde öyle oluyor dedim uptade alınca geldi aklıma yazayım belki bilen vardır diye
Mouse ayarlarını normal pc ayarlarında bakabiliriz demibence de aim ayarlama ayaralarını sıfırla olmadı mouse ayarlarına bak belki ondan olabilir
Teşekkür ederimmAim ayarlama olduğu yerin altında bi çizgi var onu sıfrla
şuan değil genel yazdımnasıl ezpubgm kullanuoyrsun . şu anda update halinde
Hile güncel değil şuan güncellenince eğer aynı sorunu yaşarsanız tekrar açarsınız konuyu.Arkadaşlar selamünaleyküm ben ezpubgm kullanıyorum aim,esp falan açık oynuyorum ama bu arada aimbotu shift tuşuna atıyorum bir düşmana kitlendiği zaman mouse 360 dönüyor çok kere ölmeme neden oldu nasıl düzeltebilirim?
aga ben genelde öyle oluyor dedim uptade alınca geldi aklıma yazayım belki bilen vardır diyeHile güncel değil şuan güncellenince eğer aynı sorunu yaşarsanız tekrar açarsınız konuyu.
Anladım sorun yok hileyle alakalı bir durum olduğu için güncellenmesini bekleyelim güncellendikten sonra aynı sorunu yaşarsanız yardımcı oluruz.aga ben genelde öyle oluyor dedim uptade alınca geldi aklıma yazayım belki bilen vardır diye
update olduktan sonra düzelir umarımBunu duzelticegini sanmıyorum hile ile ilgili bir sorun
teşekkurler iyiki varsınızAnladım sorun yok hileyle alakalı bir durum olduğu için güncellenmesini bekleyelim güncellendikten sonra aynı sorunu yaşarsanız yardımcı oluruz.