Çözüldü EZ Recoil V2 ya da Rust Macro ban yedirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Daha önce kullanan veya şu anda hali hazırda bu hileleri kullanan arkadaşlar var mı acaba? Hilelerin konularını bulamadığım için böyle bir başlık açtım. Oyunu çok seviyorum ve hilelerden oynanmıyor. Artık ben de açmak istiyorum. Hangisini kullanmalıyım, hangisi daha iyi ve ban yedirme olasılığı daha küçük. Oyunun parasında değilim de Steam hesabımda VAC yazmasını istemiyorum.

Çözüm
Selamlar, Öncelikle belirtmeliyimki evet forumdaki aktif macroyu kullanırsanız ban yersiniz. Lakin bu ban bir vac ban değil eac game ban olarak profilinize yazılır. Valve oyunu olmayan hiçbir oyunda vac ban yemezsiniz.

Forumdaki rust macrosu sadece rusticaland ve alkadrust koarsan rust oyunları için geçerlidir. Steam üzerinden orjinal rust oynuyorsanız bu macro size eac game ban yasaklaması verdirecektir!
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
makro şikayet alırsan ban ve her hilede ban riski vardır ban riski yok diye bir şey yok kral

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
VAC Yazmasını istemiyorsan hile kullanmamalısın oyunun parasında değilsen yeni bi steam hesabı açıp oyunu satın alıp istediğin hileyle oynarsın

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Steam hesabında VAC yazsın istemiyorsan kullanma direkt. Oyunun parasında değilim demişsin o zaman yeni bir steam hesabından oyunu alıp hileli oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...