EzGlobal alınır mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Counter-Strike 2'de hile ile kasılıp, kutu düşürüp para kazanmayı düşünüyorum. Hileyi deneyen var ise nasıl bir hile? Ban riski yüksek mi? Yazarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
alınmaz kanka sakın girişme birkere aldım param gitti hilemi vermediler baya dolandırılma olayı yaşadım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok önce yaşadığım bir deneyim ama berbat bir fikir diyebilirim.Oyuna girmeden ban yemiştim.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
çok mağdur var sadece kaliteli reklam yapıyorlar, ben bulaşma derim.

Banlı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
büyük ihtimalle ban yersin kısa sürede yapamassın

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum CS2 De nasıl bi sistem var şuanlık bilmiyorum fakat normal cs oynarken kullanıyordum ve cidden skin changer olsun normal aimbottur wallhack tir kullanıyordum ama legit oynaman gerek cidden. EzGlobal kullanabilirsin bence güvenilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben önermiyorum kullanan tüm forumda ki genel insanlar mutsuz çevrem de aynı o şekilde hataların önü ardı kesilmiyor üstüne sağlıklı oldugunu dusunmuyorum farklı private hilelere bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Millet TheCihan izliyo güvenerek EzGlobal alıyo sonra patates oluyolar. Abicim CS2 de hile alacaksanız tek kapı var. Midnight. 1 sene kullanmış ve her sezonu Global bitirip hesabı overwatch izliycek konuma getirdim. Hala vac banım yok. Alın rahatlayın. Başka bişey demiyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
csgo2 para kazanmak yerine farklı oyunlara yönelebilirsin

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
cs go da ban yedirtmeyen tek bi hile sitesi var 2 yıl boyunca kullandım gayet de memnunum hıleden

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
EzGlobal'i GO ve 2'de kullandım ve şunları söyleyebilirim..

İlk izlenim olarak CS:GO'da ki gibi performanslı bir hile yapısına sahip değil bunu bilmeni isterim.

Birden çok özelliği henüz noksan ve bence en önemlisi içeriğinin de "Aimbot" olmaması, e tabi zevk amaçlı kullanacağın(Skinchanger vs) özellikler de eksik bunu da göz önünde bulundurabiliriz.

Alınır diyemem ama bunu tabi'ki de kendin deneyimlemen gerekiyor.

Ban konusunda da herhangi bir ban yemedim hâlâ aynı steam hesabını güncel olarak kullanıyorum.