Ezglobalin beklenen özellikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hilenin cs sürümünü kullandım ama sizin beklediğiniz gibi bi banlatmaması kişiye göre değişiyo ben safe oynamadım 1 1.5 haftada ban yedim ama onun yanındaki muadil hileler çok daha kolay banlatıyo
valorant kısmına gelirsek bence gelebilir

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çıkmaz çünkü zaten csgo üzerine kurulu bir hile ve başka bir yazılım yazmak boş iş olur onlar için .

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ezglobali csgo oynayıp bilmeyen yoktur, Bilmeyenler için özet geçeyim son 3-4 yıldır piyasada olan ve vac ban yedirmeyen hilelerden biri. Kitleside çok büyük The cihan gibi
Ezglobal sizce farklı oyunlardada banlatmayan hileler çıkarmalımı ? örneğin valorantta banlanmama garantili scriptler.
ezglobal kullanma vac ban atıyor.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
ezglobal kullanma vac ban atıyor.
Ultra üyeye kasmak için mesaj yazan bir kişiye göre konuya fazla hakimsin.d Vac ban yedirdiği falan yok arkadaşlar legit oynadığınız sürece ki rage oynarsanız her hilede banlanma ihtimaliniz çok yüksektir.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çizgisini bozmamalı derim hocam csnin üzerine düşsünler yeter

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer birisi riotun tüm sunucularına sızıp, tüm anticheat verilerini kopyalayıp, kopyaladıktan sonra silse çıkar bir süreliğine. O da yeni anticheat yazılana kadar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanmıyorum yapabileceklerinide düşünmüyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ezglobali csgo oynayıp bilmeyen yoktur, Bilmeyenler için özet geçeyim son 3-4 yıldır piyasada olan ve vac ban yedirmeyen hilelerden biri. Kitleside çok büyük The cihan gibi
Ezglobal sizce farklı oyunlardada banlatmayan hileler çıkarmalımı ? örneğin valorantta banlanmama garantili scriptler.
Valorantta böyle bir şey yapamaz hocam sanmıyorum

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorant hilesi çıkarırlarsa veya bir kaç oyunun daha bence başarılı bir şekilde satış yapıcaklarını düşünüyorum ben

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yapamazlar knk valo hile konusunda sağlam yapsalar dahi 100kişi kullansa garanti o hile d olur

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorantta çıkarsa illaha ban yedirir cs:go gibi hile koruması yok

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ezglobal ve The Cihan Valorant'a girme gibi bir hata yaparsa düşeceği durum;
1678990510267.png

1678990641830.png
1678990657143.png

Valorant ne LoL'e ne CS:GO'ya benzer. Riot özellikle Valorant tarafında hile yapıp bunu ticarete dökenlerle ciddi anlamda uğraşıyor.
Üstüne üstlük Shopier kullanıyorlar yani adı soyadı belli adresi belli banka hesapları belli Riot'un tek yapacağı şey düzgün bir dosya oluşturup savcıya vermek.
Ardından savcı zaten Shopier'den gerekli bilgileri alır ondan sonra ağlarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ultra üyeye kasmak için mesaj yazan bir kişiye göre konuya fazla hakimsin.d Vac ban yedirdiği falan yok arkadaşlar legit oynadığınız sürece ki rage oynarsanız her hilede banlanma ihtimaliniz çok yüksektir.
Ban yedirmediği doğru da oyuna injectlediğim saniye red trust factor yedim. VAC bandan beter bir şey. CS de hile açmak isteyenlere başka hilelere yönelmelerini tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...