şimdi şöyle safe yada legit onarsan sorun yokhocam bu konunun açılmasından faydalanarak bu hilenin banlanma şansı nedir söyler misiniz?
Ben legit 3 yıldır oynuyorum csgohocam bu konunun açılmasından faydalanarak bu hilenin banlanma şansı nedir söyler misiniz?
ezglobal kullanma vac ban atıyor.Ezglobali csgo oynayıp bilmeyen yoktur, Bilmeyenler için özet geçeyim son 3-4 yıldır piyasada olan ve vac ban yedirmeyen hilelerden biri. Kitleside çok büyük The cihan gibi
Ezglobal sizce farklı oyunlardada banlatmayan hileler çıkarmalımı ? örneğin valorantta banlanmama garantili scriptler.
Ultra üyeye kasmak için mesaj yazan bir kişiye göre konuya fazla hakimsin.d Vac ban yedirdiği falan yok arkadaşlar legit oynadığınız sürece ki rage oynarsanız her hilede banlanma ihtimaliniz çok yüksektir.ezglobal kullanma vac ban atıyor.
Valorantta böyle bir şey yapamaz hocam sanmıyorumEzglobali csgo oynayıp bilmeyen yoktur, Bilmeyenler için özet geçeyim son 3-4 yıldır piyasada olan ve vac ban yedirmeyen hilelerden biri. Kitleside çok büyük The cihan gibi
Ezglobal sizce farklı oyunlardada banlatmayan hileler çıkarmalımı ? örneğin valorantta banlanmama garantili scriptler.
valorantta çıkarsa illaha ban yedirir cs:go gibi hile koruması yokEzglobali csgo oynayıp bilmeyen yoktur, Bilmeyenler için özet geçeyim son 3-4 yıldır piyasada olan ve vac ban yedirmeyen hilelerden biri. Kitleside çok büyük The cihan gibi
Ban yedirmediği doğru da oyuna injectlediğim saniye red trust factor yedim. VAC bandan beter bir şey. CS de hile açmak isteyenlere başka hilelere yönelmelerini tavsiye ediyorum.Ultra üyeye kasmak için mesaj yazan bir kişiye göre konuya fazla hakimsin.d Vac ban yedirdiği falan yok arkadaşlar legit oynadığınız sürece ki rage oynarsanız her hilede banlanma ihtimaliniz çok yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?