Ezhel Adlı Çalışmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle Ezhel i Tanıyalım Ezhel Kimdir?
Ömer Sercan İpekçioğlu veya bilinen adıyla Ezhel (doğum. 1 Temmuz 1990, Ankara), Türk rap müzisyeni, söz yazarı.

İlk olarak rap hayatına solo olarak başladı. 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurmuştur. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. Türkçe rapin önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu. Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur. Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katkıda bulunmuştur. 2017 yılında Ais Ezhel olan mahlasını sadece Ezhel yaparak kariyerine devam etme kararı aldı. İlk resmi albümü olan Müptezhel, Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı. 24 Mayıs 2018 tarihinde bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Psd Çalışmam Hertürlü Eleştiriye Açığım Yoruma Dökebilirsiniz.

ezhelmelil.jpg

İsteyen İmzaya Ekleyebilir.Ama Başka Sitelerde İzinsiz Paylaşılması Yasaktır..!!!

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eline sağlık çok güzel olmuş,fikri benimsemesem de işini çok beğendim hocam

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Eline sağlık knk tebrikler :)

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bro eline sağlık gerçekten harika olmuş da ben hangi fontu kullandığını soracaktım benimde grafik tasarıma ilgim var biraz fontun ismini biliyo musun?

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çalışman Gayet Güzel Olmuş , Daha Çok Çalışırsan Daha İyilerini Yapacağına Eminim. :) Ellerine Sağlık. Kolay Gelsin. :)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eline sağlık

bu freeezhel saçma birşey değil mi ya bedava ezhel falan gibi

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Mizah yapıyorlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...