EzKills Undetected hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
MHnin kendi hilesinden rahatlıkla ban yemeye başladım legit oynuyorum asla belli etmiyorum yinede ban yiyorum senin hilede böyle bir durum olmadı 3 gün sorunsuz kullandım ve vac yemedim owda yemedim ben hesap açmaktan bıktım adamlar bıkmadı ban atmaktan bana yardım eder misin lütfen? =( EnesGnz

Üye
7 HİZMET YILI
I playing and finally get gold Nova 2 but i getting report and get banned today nice cheat bruh

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Konu kilitlenmişti açtırdım arkadaş artık sadece junk codeleri güncelliyor hile ile ilgili sorun olursa bana gelin :thinkie:
Ekran Alıntısı.JPG

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Günlük junkcode kendim projede güncellesem ban yer miyim?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Günlük junkcode kendim projede güncellesem ban yer miyim?
[B]EnesGnz[/B] Güncelleyen arkadaşımız bu eğer onun yaptığın fazla veya az yaparsan evet ban yersin ben 3 haftadır neredeyse kullanıyorum olağandışı kill almadım ne vac ne ow yedim sağlam hile MHninkinde 39 hesap kaybettim artık bunu kullanıyorum yani evet günlük kendin güncellersen ban yiyebilirsin kesin değil ama %80 ihtimalle yersin...
Bu arada bu yazdığım bu proje için geçerli kendi projen için soruyorsan onun belli bir aralığı vardı ne çok nede az yapman gerekiyor MH adminlerine sormalısın onu ben teknik desteği gibi bir şeyiyim bu hilenin...

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
[B]EnesGnz[/B] Güncelleyen arkadaşımız bu eğer onun yaptığın fazla veya az yaparsan evet ban yersin ben 3 haftadır neredeyse kullanıyorum olağandışı kill almadım ne vac ne ow yedim sağlam hile MHninkinde 39 hesap kaybettim artık bunu kullanıyorum yani evet günlük kendin güncellersen ban yiyebilirsin kesin değil ama %80 ihtimalle yersin...
Bu arada bu yazdığım bu proje için geçerli kendi projen için soruyorsan onun belli bir aralığı vardı ne çok nede az yapman gerekiyor MH adminlerine sormalısın onu ben teknik desteği gibi bir şeyiyim bu hilenin...
hileye bi ara rank changer, medal changer ve ınventory changer ekledim ama konuya yazamadım çalışmıyor etiketindeydi konu kitlenmişti.
Post automatically merged:

hilede istediğiniz bir özellik olursa bana yazın eklemeye çalışıyım

Confused
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Sadece skin hilesiyle oynuyorum diğer her şey kapalı ban yeme riskim var mı ? Ona göre ana hesabımda da oynayacağım.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Sadece skin hilesiyle oynuyorum diğer her şey kapalı ban yeme riskim var mı ? Ona göre ana hesabımda da oynayacağım.
1 ayım doldu nerdeyse ban yemedim kullan sorun olmaz ama emin değilim legit oynuyorum raporlandım wh falan kullanmıyorum ban yemedim daha MHnin hileyi inject edince yiyorsunda bunda henüz değil

hileye bi ara rank changer, medal changer ve ınventory changer ekledim ama konuya yazamadım çalışmıyor etiketindeydi konu kitlenmişti.

Hileyi türkçe yapsak çok hoş olacak dosyaları varsa yardım ederim türkçe yapmana haftada bir biraz az kalıyor sanki 3-4 güne indirgesek güzel olur

EnesGnz Envanter hackte ya sorun var yada ben sürekli onları değiştirdiğim için o yüzden mağruz kalıyorum mesela önce deaglea Kırmızı alarm ayarladım onayladım envantere geldi sonra sıkıldım ondan onu silip yerine kırmızı ağ yapıyorum ama envanterde görünüş kırmızı alarm incelede kırmızı ağ onu çözebilmiş değilim her şeyini kurcaladım bozdum bozdum tekrar yaptım şuanlık sorun bu buna bir el atalım bide envantere düşürdüğüm bıçak ile skin changerden verilen bıçak aynı olmuyor skin changer envanterdekini göstertmiyor...

Hilenin sorunlarını madde madde şeklinde yazıp sana ileteceğim EnesGnz

Son düzenleme:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
EnesGnz
hilede istediğiniz bir özellik olursa bana yazın eklemeye çalışıyım[/QUOTE]
Demişsin ya buyur hiledeki eksikler veya hatalar

1.Skin Changerde bıçağı default yapıp onaylayınca oyundan atıyor
2.Color & Config kısmındaki DamageIndicators ve Hit Marker renkleri kendini sürekli siyaha alıyor config yüklesen kaydetsende
3.Üstteki gibi Legit başlığı altındaki fast duckda kendini kapalıya alıyor
4.Legit başlığındaki recoil kısmındaki RCS Clamp All Target kalmıyor hiçbir türlü
5.Triggerdaki anahtarlar 3 tane ve confige kaydettiğini gibi kalmıyor sürekli Mouse 5de takılı
6.Visual kısmında DamageIndicators ve Bullet Tracer açık kalmıyor sürekli kapalı
7.Miscdeki KnifeBOT ve Auto Accept çalışmıyor 20 saniye beklesende kabul etmiyor
8.Skin Changerda StarTrack ekleme yok onu getirmek lazım
9.Medal Changere bu Prime Hesap simgesi gelse efsane olur
10.Skin Changerdeki bazı skinler seçilmiyor örneğin bıçağa LORE verilmiyor
11.Alttaki resimlere bakarsan Profil Changer doğru çalışmadığını düşünüyorum sadece bana mı öyle görünüyor yoksa herkese mi?

Untitled.jpg
Untitled2.jpg
Untitled3.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
EnesGnz

2.Color & Config kısmındaki DamageIndicators ve Hit Marker renkleri kendini sürekli siyaha alıyor config yüklesen kaydetsende
4.Legit başlığındaki recoil kısmındaki RCS Clamp All Target kalmıyor hiçbir türlü
5.Triggerdaki anahtarlar 3 tane ve confige kaydettiğini gibi kalmıyor sürekli Mouse 5de takılı
6.Visual kısmında DamageIndicators ve Bullet Tracer açık kalmıyor sürekli kapalı
7.Miscdeki KnifeBOT ve Auto Accept çalışmıyor 20 saniye beklesende kabul etmiyor

11.Alttaki resimlere bakarsan Profil Changer doğru çalışmadığını düşünüyorum sadece bana mı öyle görünüyor yoksa herkese mi?

Ekli dosyayı görüntüle 22434Ekli dosyayı görüntüle 22435Ekli dosyayı görüntüle 22436[/QUOTE]

hepsini çözmeye çalşıcağım bu arada
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden itemlerin kodlarına bakıp istediğin madalyayı silahı vs. ekleyebilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 22434Ekli dosyayı görüntüle 22435Ekli dosyayı görüntüle 22436

hepsini çözmeye çalşıcağım bu arada
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden itemlerin kodlarına bakıp istediğin madalyayı silahı vs. ekleyebilirsin[/QUOTE]
Silah eklemede falan sorun yokta Prime Hesap simgesi henüz göremedim orada birde buradaki itemleri nasıl ekleyeceğiz "Spectrum 2 Case Key 1366" bu 1366yı nereye yazmam gerekiyor
Weapon IDe giriyormuşuz tamam .d

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende injecte et dedigimde csgo durduruldu hatası veriyo neden olabilir ?

Üye
6 HİZMET YILI
hocam indirdim hileyi fakat hata alıyorum bir de c de ezkill dosyası oluşmadı bende sebebi nedir acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben indirdim ama adamları duvarların arkasından göremiyorum hangi ayarları açmam lazım yani sadece adamları yeşile boyuyor wallhack yok mu bunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...