- Konuyu başlatan
anti virüs programın algıladığı için olabilir bir arkadaşımdada o hata var anti virüsünü kapattı düzeldi denemeni tavsiye ederim.inject tıkladığımda oyundan atıyor neden
anti virüs programın algıladığı için olabilir bir arkadaşımdada o hata var anti virüsünü kapattı düzeldi denemeni tavsiye ederim.inject tıkladığımda oyundan atıyor neden
Deneyip bilgi verirsen herkese yararlı olurFaceit de deneyen var mı ?
Yukarda yazdıklarımın hiç mi birini okumadın? diyorum ki report yersen her türlü banlanırsınaz önce hesap gitti sadece walhack açıktı ne kadar legit oynarsan oyna eninde sonunda patlıyor hesap![]()
inject tıkladığımda oyundan atıyor neden
bende etkilemedi hiçbir zamanben şimdi csgoyu ücretsiz kullanarak acicam bu hileyi fakat hesap degistirirsem bu hile prime olan hesabimi etkiler mi?
evet 124 kbbu hatayı alıyorum cs go yu açıyorum yönetici olarak çalıştırıp injecte basıyorum
bide 124 KB olduguna eminmsiniz launcherin
We don't know what you're trying to fix?I got value cannot be null errorhow to fix? plz
O sistemin sorunu hilede bir şey yok 2 aydan fazla süredir kullanıyorumbu hatayı alıyorum cs go yu açıyorum yönetici olarak çalıştırıp injecte basıyorum
Öyle bir şey olmaz CSGOda HWID veya IP ban olmadığı için eğer free hesabında ban yersenben şimdi csgoyu ücretsiz kullanarak acicam bu hileyi fakat hesap degistirirsem bu hile prime olan hesabimi etkiler mi?
Sürücülerin güncel mi Net Framework yüklü mü Java DirectX yüklü mü WUpdate yapılıbu hatayı alıyorum cs go yu açıyorum yönetici olarak çalıştırıp injecte basıyorum
We don't know what you're trying to fix?
Post automatically merged:
O sistemin sorunu hilede bir şey yok 2 aydan fazla süredir kullanıyorum
Öyle bir şey olmaz CSGOda HWID veya IP ban olmadığı için eğer free hesabında ban yersen
Tıkla GİT konudan indirdiğin şeyle logları temizle prime giriş yap oyuna bütün ayarların siliniyor haberin olsun
Sürücülerin güncel mi Net Framework yüklü mü Java DirectX yüklü mü WUpdate yapılı
Hile saptanmış olsa VACBAN yersin VAC ban mı yedin?Hile Saptanmış Report Yemediğim Halde Sadece Sekmeme Kullandım Başka Bişeyi Kullanmadığım Halde Ban Yedi Hesap
OW can be avoided by activating anti untrustedi just use RCS (with legit setting) only, sometime esl but still get OW BAN
No trigger, no aim
Oyunu aç bekle gelsin bir panaroma her neyse injeckte bas oyun yanıt vermiyor diyorsa eksik malzemen var framework java bir şey eksikc ye EzKills diye dosya açıp içine atıyorum ama hala injecte edince oyun yanıt vermiyor
MH güncellenirken alternatif olarak kullanılıyor dostumgüzel olmuş beyendim indiricem ellerine sağlık
Hile saptanmış olsa VACBAN yersin VAC ban mı yedin?
Vede report yediğini anlaman biraz zor nesin sen kahin mi? YÜCE KAHİN AZİZ YIVDIVIM
RCS ile OWa düştüğünde zaten ban yersin