Ezmt2 Exploid Ninja Skilleri Sizde de Mana Harcıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Mt2 ile alakalı konu açmaya çekinir oldum Admin abi haşlıyor :D Ezmt2 de Ninja oynayanlar bilirler sizde de mana sorunu var mı ? bunun sebebi nedir ? bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bazı slotlar hasar yerken senden sp emiyor, kızıl, hayalet orman sürgün gibi yerlerde mana sıkıntısı yaşarsın. Yapabilecek bir şey yok envanteri mana potu doldur öyle git :D

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hesabı zorlayacak slotlar keserken mana sıkıntısı olabiliyor tabiki 1k falan büyük mana potu alıp öyle gidiyorum ben

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eyvallah kardeşim çok sğaol

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum ninja exploit ninjanın "Zehirli Bulut-Possion Cloud" özelliğini kullandığı için tabiki harcıyor öte yandan bazı slotlarda mananı emdiği için çok fazla gidiyor olabilir

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten açıklamışlar da ben de yazmak istedim. Cloud Exploit denen şey zaten ninjanın "zehirli bulut" yeteneği. Hile bu yeteneği süre istemeden art arda atıyor dolayısıyla zaten burdan giden bi mana olacak ister istemez. Ek olarak Kızıl Orman Sürgün Mağarası gibi yerlerde slota vurdukça da giden bi mana söz konusu. Ya sp absorbeli item dizeceksin ki bunu pek faydalı bulmuyorum, ya da envanterine belli bi miktar mavi pot alıp bittikçe geri döneceksin. 2. söylediğim şekilde kullanıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...