- Yasaklandı
-
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
nE ciddi mi söyledin bunu xd.ETP kasarak para kazanamazsın fazla etkinlik sunucularına girip etkinlik itemlerini satmak daha mantıklı gibi
Uğraşırsan kazanırsın demek daha doğru 3-4 hesap alıp her karakteri 30 a kasıp günlük görevleri yaparsan iyi para gelir ki bu da uğraş gerektiren birşey bilmiyorum kişinin tercihine kalmış. Ben etkinlik eşyalarını düşürüp satıyorum şuan marmarada 15-16m zaten hile otomatik oynuyor uğraşmıyorum.nE ciddi mi söyledin bunu xd.
rota atarak kastırıyorum ben uğraş lazım olmuyorUğraşırsan kazanırsın demek daha doğru 3-4 hesap alıp her karakteri 30 a kasıp günlük görevleri yaparsan iyi para gelir ki bu da uğraş gerektiren birşey bilmiyorum kişinin tercihine kalmış. Ben etkinlik eşyalarını düşürüp satıyorum şuan marmarada 15-16m zaten hile otomatik oynuyor uğraşmıyorum.
Kaç hesapla yapıyorsun bunu biliyorsun oyuna gir çıklarda kırmızı hata veriyor.rota atarak kastırıyorum ben uğraş lazım olmuyor
6 çar kırmızı hata almadım hiç çok sık sık çıkmadığım için.Kaç hesapla yapıyorsun bunu biliyorsun oyuna gir çıklarda kırmızı hata veriyor.
Bütün hesapları kastın mı var mı? ve ortalama geliri nedir tahmini6 çar kırmızı hata almadım hiç çok sık sık çıkmadığım için.
haftalık ortalama 25 won alıyorum bazende 18 falan.Bütün hesapları kastın mı var mı? ve ortalama geliri nedir tahmini
Hangi sunucuda oynuyorsun kastığın wonu rahat satabiliyor musun ben marmara da oynuyorumhaftalık ortalama 25 won alıyorum bazende 18 falan.
arkadaşlar ve evet satabiliyorum.Hangi sunucuda oynuyorsun kastığın wonu rahat satabiliyor musun ben marmara da oynuyorum
dostum müsaitsen bana DM den mesaj atabilir misin?Hangi sunucuda oynuyorsun kastığın wonu rahat satabiliyor musun ben marmara da oynuyorum
aynen eminim en kolay para burda diğer işlerle uğraşanlar boşuna oyunun ameleliğini yapıyorlareminmisin bu dediğine kanka :d
kanka şimdi maden botuylada para kasılır fakat 5-6 çar olması lazım diğer türlü etp en mantıklısı.aynen eminim en kolay para burda diğer işlerle uğraşanlar boşuna oyunun ameleliğini yapıyorlar
hele bide sitelere won satıcaklarsaDDD vah kafalarına
2-3 çar maden bişey getirmezkanka şimdi maden botuylada para kasılır fakat 5-6 çar olması lazım diğer türlü etp en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?