- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Eposta adresinizi onaylamanız gerekiyor diye biliyorum. Okey eventi şuan sadece marmara mı marmaray mı ne öyle bir serverde var diye biliyorum dostum. MT2TR discordundan daha detaylı bilgi alabilirsin.Peki kehribar sunucusuna nasıl girebilirim özel sunucu diyor sokmuyor sunucuya internetten baktım düzgün cevap bulamadım
Tamamdır çok teşekkürlerEposta adresinizi onaylamanız gerekiyor diye biliyorum. Okey eventi şuan sadece marmara mı marmaray mı ne öyle bir serverde var diye biliyorum dostum. MT2TR discordundan daha detaylı bilgi alabilirsin.
Bu aralar pek musait olamıyorum yarın güncelleyeceğimGüncellesene kanka sana zahmet oyun çöküp duruyor hangi ayarı yaparsam yapayım client kapanıyor
güncellendimi hacıBu aralar pek musait olamıyorum yarın güncelleyeceğim
dur hele knk daha yeni işten eve geldim .d Ne bu acelegüncellendimi hacı
hızlı hacı yaw atıoyr/:dur hele knk daha yeni işten eve geldim .d Ne bu acele
Şuan her internet hızına göre ortak bir ayar tasarlamaya çalışıyorum daha bulamadım atmalar falan oluyor internetim normalde 50 mbps ama 15 e sınırladım ona göre uygun ayar arıyorumknk güncelleyebilicen mi beşöyle kıyak bi ayar yapta kasılalım bide örümcek zindanı buglu mu
beklemedeyim knkŞuan her internet hızına göre ortak bir ayar tasarlamaya çalışıyorum daha bulamadım atmalar falan oluyor internetim normalde 50 mbps ama 15 e sınırladım ona göre uygun ayar arıyorum
Arkadaşlar yaptığım 2 configde çöp oldu sebebini bilmediğim bir şekilde çok güzel ayarlamalar yaptım ama oyuna girince aktif edince ortalama 5 dakikada oyun kapanıyor o yüzden paylaşmıyacağım tekrardan bir config yapmaya başlayacağım eğer bu configdede oyundan atma sorunları olursa bidaha config atmayı büyük ihtimalle düşünmemYeni güncelleme neredeyse hazır 15-30 Mbps İnternet hızı arası ayar ve 30-50 Mbps internet hızına göre 2 config yapıyorum Ortalama 23.00 Yada daha erken bir zamanda paylaşabilirim ek olarak Wait damage ayarıda yaptım Savaşçı sura vs. gibi çarlar oynarsınız diye son kontrolleri yapıp ortalama 2-3 saat içerisinde musait olursam paylaşacağım şimdiden herkese iyi forumlar
bozukconfigi nereye atacagım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?